Julekalender – nå med dagspremie

Julen nærmer seg, og da er det igjen på tide med Julekalender.

Årets utgave blir piffet opp litt ved at vi nå trekker dagspremier i tillegg til en totalpremie til slutt. Konseptet ellers blir som før, men nå skal du ikke finne en løsningssetning, men bare registrere dagens kode. Premiene har en verdi på inntil 300,- og trekkes daglig, men vi foretar en ukentlig utdeling. Vinnerne kontaktes, så husk å oppgi e-postadresse og mobilnr. når du registrerer dagens kode.

Det legges ut ett nytt kart hver dag, der hvert kart inneholder alle tidligere poster på det aktuelle kartet. Skulle du ikke ha anledning til å gå ut for å finne poster hver dag, kan du likevel være med i trekningen de andre dagene, samt i trekningen av totalpremien som trekkes ut blant alle som har deltatt. Har du registrert deg flere dager, har du derfor flere muligheter til å vinne.

Postene blir å finne i Bøkeskogen, Larvik sentrum, Stavern og på Tollerodden. Hver gang det er nytt kart trykkes dette i ØP. Dette kan du klippe ut og senere tegne over poster. Alternativt kan du hente ut kart fra ØPs bildeserie, fra vår Julekalender-side på Facebook eller fra Larvik OKs Julekalender-web – mulighetene er mange! Se forøvrig omtale i ØP.