Aktiviteter uke 6

Kong Vinter hadde en leveranse snø og kulde, men det er fint løpbart her nede på lavlandet uansett. Møt opp ved Skottebrygga på mandag, for intervaller på Indre havn. Vinter-Jukola går fra Byskogen barnehage på onsdag. Søndagsturen kan du ta med kart og kompass på STIF-treninga i Marum. Vi har tre faste økter ute, der i alle fall de to kystnære har lite snø.

Mandag: Intervalltrening

Oppmøte på parkeringa ved Skottebrygga mandag 6. februar klokka 19:00 for pannekakeflate intervaller på Indre havn. Vi sjekker om det er is og hålke langs sjøen under oppvarminga, men veien ut mot Tollboden er i alle fall bar. Velg joggesko.

Både Bøkeskauen og de andre rundene i byen har is i store deler av intervallene, derfor Indre havn også denne gangen.

Onsdag: Vinter-Jukola #14

Hedrum OL arrangerer ukas nattløp fra Byskogen barnehage – tidliger Byskogen skole – onsdag 8. februar. PM ligger allerede ute; les og lær!

Oppmøte på samlingsplass 18:00. Fellesstartene går fra klokka 18:30. Det er også mulig å starte individuelt tidligere.

Det tilbys løypene A-lang (4,4 km), A-mellom (3,6 km), A-kort (2,2 km) og C (1,9 km). Kun A-lang er gafla. Fordelinga er halvparten i terreng og i gater. Velg dempa piggsko og ta på refleksvest!

Søndag: STIF-treningsløp

STIF-treninga søndag 12. februar går fra Sandefjord golfs bane i Marum.

Treningsløpa har fri starttid mellom klokka 11 og 12:30. Lang og kort løypa rundt 5 og 3 km, avhengig av terreng. En Vippser eller betaler kontant 50,– før start. Ta med egen kartplast, om du har.

Følg med på eventuelle oppdateringer eller avlysninger på STIFs websida før dere drar hjemmefra!

Faste økter

Tre faste økter henger ute: En postplukk med hele 44 poster fra Rømminga (trolig med en del snø nå), ei kombinert postplukk-/kompass-økt på Sørskogen/Mølen og den nye o-intervallen på Rakke.