Aktiviteter uke 9

Vinterferien er over og da er det bare å kjøre i gang med intervalltrening i Bøkeskogen mandag, nattløp i Skien onsdag og STIFs vintertrening som søndagstur på selveste skuddårsaften søndag. Sånn ellers kan en ta de fire øktene som henger så fint og flott på barmark – hver eneste dag det måtte passe. Nå er det lyst på ettermiddagene og greier!

Mandag: Intervaller

Møt opp ved flaggstengene i Bøkeskogen mandag 24. februar klokka 18:30 for sosial og effektiv intervalltrening. Myra-intervaller er på programmet og løpsforholda er flotte nå! Her er det bare å slenge seg på.

Onsdag: Vinter-Jukola #15

Ukas nattløp går på Bratsberg i Skien onsdag 26. februar, med oppmøte ved klubbhytta på Stormbanen.

Vi har felles kjøring fra Kiwi, Eidet klokka 17:20. Oppmøte på arena klokka 18:00 og det er greit å møte i tide, sånn for å få med seg eventuell fellesjogg til start. Fellesstartene går fra klokka 18:30.

Som vanlig er det løypene A-lang, A-kort og C å velge mellom.

Søndag: STIF-vintertrening

Ukas treningsløp går fra Store Bergan barneskole søndag 29. februar. Det er ei kort og ei lang løype, på sånn omtrent 3 og 5 km hver gang. Fri start mellom klokka 11 og 12:30. Husk 40,– kontant før en løper ut.

Alle dager: Faste økter

Det henger nå fire økter i skogen, nemlig o-intervallene på Aske, Vestmarka syd, nord for Rømminga og Eikedalsmarka fra klubbhuset.

Medlemmer kan hente kart på klubbhuset, mens både medlemmer og andre kan kontakte Per Olav også.