Andrine med 5.plass i Hovedløpet

Søndag fortsatte Hovedløpet på Konnerud med langdistanse. Denne gang ble det full klaff for Andrine som overgikk seg selv med et bomfritt løp. Andrine klarte å orientere stødig og sikkert hele veien, og løp inn til en fantastisk bra 5. plass i D16. Dette resultatet var over forventing for Andrine selv. Hun hadde topp 20 som personlig mål.

Vant gjorde stortalentet Ragne Wicklund (Nydalen) med hele 3.30 til neste løper, som var Åsne Holo (Fossum). Andrine var 6.29 bak seieren, men kun 1.10 bak 3. plassen i sin klasse. Det skal også nevnes at Elisabeth Hesselberg også løp et bra løp, og kom på 24. plass i samme klasse. Elisabeth fikk en bom før passering av arena, men orienterte godt på siste runden. Begge jentene fikk premie for sine løp.Andrine i oppløpet

Iver Ringheim løp også inn til premie med sin 24 plass i H14. Han fikk 3-4 småbommer underveis, men klarte seg egentlig fint i det diffuse terrenget på Konnerud. Iver var drøye 10 minutter bak dobbeltvinner Kornelius Kriszat-Løvfald fra Nydalen.

Ida Sofie Hjortland (D14) åpnet godt fram til passering av arena, men bommet i det diffuse området like øst for arena. Dette tar Ida som god læring, og er klar for nye utfordringer med en etappe på guttelaget vårt i Night Hawk neste helg.