Høstsesongen starter nå

Vi går nå inn i uken før skolen starter for de fleste og høstsesongen dras i gang for alvor. Nå er det masse moro å bli med på!

For det første fortsetter ungdommene på Konnerud med O-landsleiren fram til onsdag formiddag. Der blir det aktivitetsdag, o-tekniske treninger og kretsstafett som avslutning.

Klubben har også 6 løpere på plass i VM for veteraner som pågår i Tallin (Estland) denne uka. Det hele starter med sprint inne i gamlebyen i Tallin. Deretter går det over på langdistansen i skogene rundt hovedstaden i Estland.

Tirsdag kl. 18:00 løper vi intervaller i Bøkeskogen. Denne gang flate drag på ca. 850 meter (strykejernet).

Onsdag kl. 18:00 har vi laget en ekstra o-teknisk økt fra Jordet skole. Her blir det 3 korte runder, hvorav den ene er C-nivå. Rundene går rundt i skogen i umiddelbar nærhet av skolen. Bli med da vel!

Fredag kl. 22:00 er det Night Hawk på Linderudkollen i Oslo. Klubben stiller både herrelag (8 etapper – 4 på natta) og guttelag (4 etapper – 2 på natta). Lagoppstillingene er i ferd med å lande, og offentliggjøres endelig mandag eller tirsdag. De som trenger overnatting foreslås å benytte arrangørens spesialtilbud på Thon Hotel Linne på Alnabru. Bruk bookingkode = «Night Hawk». Night Hawk fortsetter med jaktstart på dagtid lørdag.

På nattetappene løp Ingrid Undstad, Runa Fremstad og Julie Hjortland. Foto: Jørgen Frøyd
Damene som løp natt på Night Hawk i fjor. Foto: Jørgen Frøyd

 

Andre spennende ting som kommer framover er «O-triathlon» på Jordestranda (Holmejordet) onsdag 17. august. Da blir det både løping, sykkel-o og vasse-o. En spesielt morsom økt for alle som er eller føler seg unge… Vi kommer tilbake med spesiell info om dette, for å fyre opp stemningen.

Foto: Jørgen Frøyd
Starten på o-triathlon i fjor. Foto: Jørgen Frøyd

Merk deg også klubbmesterskapet fra klubbhuset onsdag 24. august. Dette skal bli en flott sosial happening i klubben.

pre_1232436708Klubbhus1