Bli med å jakte digitale PÅSKEEGG

Å jakte på påskeegg er moro! Du finner nok ingen fysiske egg i terrenget, men hvis du registrerer deg og sender inn dine funn (dvs at du synkroniserer), er du med i trekningen fine premier fra Aktiv Larvik.

HVORDAN DELTA

Last ned appen Zippygo (om du ikke har den fra før, f.eks julekalender eller andre digitale poster). Bruk gjerne linken eller QR-koden under:

Når du åpner appen, vil du se flere «planker». Før du fortsetter kan du velge å registrere deg, men du kan fint oppsøke postene uten å være registrert. Hvis du registrerer deg og senere synkroniserer at du har besøkt en eller flere poster, kan du være med i trekningen om fine premier.
For å delta, klikk på planken «Arrangementer sortert etter avstand», her vil du se en liste over aktuelle aktiviteter du kan delta på – som f.eks «Påskeegg på kysten», som er vår påskeeggjakt i samarbeid med Aktiv i Larvik. Det kan av og til ta litt tid før listen vises, dette skyldes at mobilen bruker litt tid på å finne ut hvor du er og beregne avstand til de ulike aktivitetene i ZippyGO.

Åpne kartet og vent til kartbildet har lastet seg ned. Du vil se en blå prikk, som viser hvor du er. Når prikken kommer innenfor postens nedslagsfelt (=15 meter), vil posten forstørre noe, vibrere og poppes, dvs at den endrer karakter. Da er posten «poppet».

DET ER GRATIS Å DELTA, og du kan også poppe poster uten å registrere deg, men da kan du ikke synkronisere og delta i trekningen om påskeegg. Det er heller ikke mulig å poppe poster uregistrert for senere å logge inn og «overta» postene.

HVOR FINNER JEG EGGENE?

Det er totalt 41 påskeegg, hvorav 10 har quiz-spørsmål. Eggene er fordelt på to områder: ett ved Rakke og vestover, samt ett mellom Anvik/Donavall og Tanggård.

QUIZ

På noen av postene vil det åpne seg et quiz-spørsmål. Du kan velge å svare på dette der og da (trenger ikke nettilgang for å svare), eller du kan åpne denne posten på nytt senere og svare da, forutsatt at posten ble poppet da du var innenfor nedslagsfeltet.

DELTA HELE PÅSKEN – OG LITT TIL

Du kan jakte på påskeegg i perioden 8. april til og med 24. april. Etter dette blir eggene borte fra ZippyGO.

Vinnere kontaktes på e-post eller mobil, så husk å registrere deg med korrekte opplysninger.

ANDRE AKTIVITETER

ZippyGO tilbyr stadig nye aktiviteter. Hvis du jevnlig sjekker din app, vil du se at det ofte ligger poster ute, som vil ta deg til spennende steder du kanskje ikke visste om fra før..

UTSKRIFT OG BAKGRUNNSMODUS

Det er også mulig å skrive ut kartet fra en PC eller mac. Da kan du f.eks ha kartet i hånden og sette ZippyGO i bakgrunnsmodus mens du går, og så kan du besvare evt. quiz-spørsmål når du kommer hjem.

TRENGER IKKE 4G

Hvis du vil spare data, kan du sette mobilen din i flymodus etter at kartet er lastet inn. Husk at du da ikke må gå ut av kartet før du kommer til et sted med wifi, for da vil ZippyGO ønske å lese inn kartet på nytt. Du trenger ikke nettilgang for å poppe poster eller svare på quiz-spørsmål. Husk å synkronisere når du kommer et sted med wifi hvis du vil være med i konkurransen.

TIPS!

Du kan selv velge størrelsen på eggene og hvor godt de skal synes. Du kan også velge å skjule eller vise målestokklinjalen. Bare gå inn på Innstillinger under fliken ute til høyre.