Turorientering klar til påske

Årets tur-o består av fire turer/kart og hele 80 poster med varierende vanskelighetsgrad. Larvik orienteringsklubb driver viktige folkehelsetiltak i distriktet vårt, med Stolpejakten Larvik som åpna allerede 28. mars og nå står også den tradisjonelle og kjære turorienteringa klar til påske.

Vi har hele 80 tur-o-poster ute, med varierende vanskelighetsgrad sånn at folk skal oppleve både mestring og få utfordra seg litt. De aller fleste postene skal nybegynnere klare fint og med øvelse klarer man de litt mer vriene postene også.

Dette er et perfekt kinderegg av et opplegg, her får man helse gjennom lystbetont bevegelse, sikkerhet fra øvelse i bruk av kart ute i naturen og ikke minst mentalhygiene fra naturglede og mestring!

Turorientering tilbys i år som fire turer ved Bjørndalen–Kilen (Vestmarka syd), på Rakke øst, ved Rødberg og rundt Ulfsbakk.

Fra palmelørdag er Rakke klart og fra mandag 11. april er alt klart. Turpakker får en kjøpt på nett, i tillegg de vanlige utsalgsstedene. På nett kan en også kjøpe og laste ned enkeltkart.

Ute på Rakke kan man til og med registrere en del stolper samtidig eller som en forlengelse av turorienteringa om en får stolpelos. Det er et overlappende område sør for Grevle der vi har både tur-o-poster og stolper.

Turorienteringspost Rakke 2022
Turorienteringspost på Kuøya! Rakke øst 2022.
Turorientering Rakke
Turorientering Rakke øst 2022!