Bli med på MOT.TV-samling i Langesund

Den etterhvert så tradisjonelle samlinga i Langesund er i år fra fredag 4. til lørdag 5. desember, med overnatting på Croftholmen, løping av Røskleivaløpet og bading/pizza i badeparken. De som blir MOT.TV-ungdommer i 2016 inviteres spesielt med, som en «tjuvstart». Dette er gøy, meld deg på!

mot-tv-logo
MOT.TV står for Miljø, orientering og trivsel i Telemark og Vestfold og er et fellestilbud til alle o-interesserte i de to fylkene i alderen 13 til 16 år. Dette er den første samlinga i 2016-sesongen, litt på forskudd. Vi vil gjerne at alle de som fyller 13 i 2016 også blir med for å bli kjent med MOT.TV-gjengen, denne samlinga er derfor åpen for alle født i 1999 – 2003.

Samlinga starter fredag ettermiddag, med oppmøte på Croftholmen videregående skole, Stathelle. Her blir det sosialt opplegg og morsom o-trening. Lørdag løper en Røsskleivaløpet og avslutter det hele med bading og pizza i Skjærgården badepark.

Ungdommer i Larvik OK melder seg på til vår MOT.TV-kontakt Ole Edvard Hjortland innen søndag 29. november, så foretar han samla påmelding for hele klubben for samlinga. Ole Edvard har både epost (oleedvard.hjortland@eu.umicore.com) og mobil (9015 1175)!

Påmelding til Røsskleivaløpet må den enkelte løper gjøre selv. Påmelding er åpna og en bør absolutt melde seg på i god tid siden løpet ofte blir fulltegna. Det er nemlig begrensning i antall løpere, grunna restriksjoner i fredningsbestemmelsene til Røsskleiva naturreservat.

Bli med på samling, dette er gøy og en god tjuvstart på 2016-sesongen til MOT.TV! Hør eventuelt med andre ungdommer i klubben om hvordan samlinger som dette foregår.

Ungdommer og foreldre både bør og kan med fordel følge med på MOT.TVs Facebook-side og -gruppe. Tidvis noe overlapp i informasjon, men greit å få med seg begge: