Aktiviteter uke 46

Ei ny uke er snart her, med tettpakka program! Her er det bare å lade lykta og tørke skoa. Mandag er det intervaller i Bøkeskauen, tirsdag er det medlemsmøte, onsdag Vinter-Jukola i Gulsetmarka, torsdag langtur fra klubbhuset, fredag pizza og bowling for ungdommen og lørdag er det GODIS fra Brunla u-skole. For de som vil løpe langt og lengre er det Rørholtmarka rundt på lørdag. STIFs vintertrening fra golfbanen på Marum søndag. Faste økter ligger som vanlig ute.

Til orientering

Mandag: Intervaller

Møt opp ved Flaggstengene i Bøkeskogen mandag 9. november klokka 18:15 (merk tida). Vel møtt til å polere løpeformen!

Denne gangen løper vi «strykejernet». Den er flat og ca. 850 m. Velg joggesko. Det er ikke nødvendig med lykt, men ta gjerne med litt drikke.

Tirsdag: Medlemsmøte

Medlemsmøte på klubbhuset tirsdag 10. november klokka 18:00. Her skal det både informeres og diskuteres, samt ha en prat over bordet til kaffi, brus og kaker.

Saker på dagsorden inkluderer:

  • Oppsummering HL/OLL
  • Forvaltningsplan for klubbens økonomi
  • Terminliste 2016
  • Vintertreninger
  • Publisering av bilder av mindreårige
  • Farrisfanten
  • Sørlandsgaloppen 2017 – interesse eller motstand?

Medlemmer med etternavn A-K tar med premie til utlodning, de med etternavn L-Å tar med kake. Velkommen alle sammen!

Onsdag: Vinter-Jukola #3

Vinter-JukolaDet tredje løpet tar Skien OK seg av onsdag 11. november, arena på Kollmyr skole og løping i Gulsetmarka. Veien er merka fra Gulsetringen. Felles avreise: Møt opp på Spar, Farriseidet klokka 17:15.

Dere som er minst rutinerte kan få en voksen med dere rundt C-løypen.

Oppmøte på arena kl. 18:00. Felles oppvarming til start 18:15. Fellesstarten går 18:30.

Torsdag: Langtur

Vi løper langtur med lykt fra klubbhuset torsdag 12. november klokka 18:00.

Vi deler oss i minst to underveis etter hastighet og lengde, slik at alle får en passe lengde og fart på turen. Dusjene står klare for oss på klubbhuset etterpå. Husk lykta!

Fredag: Sosial samling med bowling og pizza

10-kampøvelse og sosialt for klubbens ungdommer fredag den 13. november klokka 19:00. Vi har holdt av hele Mester’n for bowling (1 runde) og påfølgende pizza.

Det blir inndeling i baner etter alder (4-5 pr. bane). Det blir ikke å spille med gjerder i banen, slik at alle stiller likt.

Påmeldingsfrist tirsdag 10.11 til Per Olav på mobil (41 300 777) eller e-post. Det blir nok mange med på dette, om vi skal dømme forhåndsinteressen.

Lørdag: GODIS

Laban-orienteringGODIS er orienteringsmoro for alle! Møt opp på Brunla ungdomskole lørdag 14. november klokka 14:00.

På kartet er det tegnet inn mange poster, og du får en spesialløype laget for nettopp dine ferdigheter – akkurat så vanskelig eller lett som du vil ha den.

Lørdag: Rørholtmarka rundt

OK Skeidi inviterer imponerende nok til den 39. utgaven av Rørholtmarka rundt. Veien er merka fra E 18 ved Dørdal, gamle avkjørsel til Kragerø. Arena på Rørholt. Løyper på 12,5 km, 7,5 km og 5 km.

Søndag: STIF-vintertrening

O-gruppa i STIF arrangerer sine vintertreninger også denne sesongen. Søndagens løp går fra golfbanen på Marum. Start mellom klokka 11 og 12:30.

Alle dager: Faste økter

Klubben har nå fire økter hengende ute. Her er det bare å finne ei tidsluke i kalenderen og komme seg ut. Kart ligger på klubbhuset for alle medlemmer. Nye økter kommer utover høsten.

Og hvorfor ikke introdusere orientering til en kollega eller naboen for den del? Da kan våre grønne turer være en enkel og grei start, nå har vi turer i områdene Tollerodden/Torstrand, Månejordet/Lovisenlund/Badeparken og Stavern. Disse grønne turene henger ute hele året. Nye turer er på tegnebordet.