Elin Bjerva vant Blodslitet

Lørdag gikk årets utgave av ultralangdistanseløpet Blodslitet fra Fredrikstad ridesenter ved Østsidenmarka. Det var vått på bakken og i lufta, så dette ble et tøft løp for noen og enhver.

Fra Larvik OK stilte 13 løpere til start – og flere løp skikkelig bra!

Best av alle i sin klasse ble Elin Bjerva (D35), som knuste alle i sin klasse med 8:15 i km.tid på den 11,35 km lange løypen. Vi gratulerer Elin med et kjempeløp!

Videre løp Julie Hjortland inn til en flott 6.plass i D17-18 med et sterkt startfelt. Hun var 9:54 bak vinneren, Marie Olaussen fra Fredrikstad. Julie hadde 13,47 km fordelt på 3 ulike runder. Det var en fin avslutning av sesongen for Julie, og viser at hun er godt trent…

På bildet viser Ida Sofie Hjortland ved målgang i sin klasse D11-12. Ida løp knallbra og kom på 11.plass med den sterke km.tiden på 8:36 på 4,1 km. Det var tydelig at hun hadde presset hardt hele løypen igjennom, og viser at Ida har stor kapasitet. Det blir nå spennende for Ida Sofie å rykke opp til D13-14 i neste sesong.

Ellers kan vi nevne en flott 5. plass til Randi Nærum i D60 og et skikkelig bra løp av Tobias Kristensen i H15-16. Han ble nr. 23 i den store klassen.

Etter en fin dag i skogen på Blodslitet, dro de fleste av klubbens løpere til Strömstad for å ta Color Line hjem. Ombord ble det hyggelig langbord med en deilig buffétmiddag. Dette må vi gjenta neste år – og da kanskje med enda flere deltakere fra klubben?