O-boka 2014 er til salgs i klubben

Lørdag er igjen O-boka klar. Den 12. utgaven. Den er mer gjennomarbeidet enn noen gang tidligere. Det er 650 bilder, 55 kart og en spennende reise gjennom sesongen. Det er en trivelig reprise på mange store konkurranser og mesterskap hvor du blir bedre kjent med både de fremste norske uansett alder og verdens fremste.

Og vi kan garantere flere bilder av både løpere og stafettlag fra Larvik OK fra sesongen som har gått.

O-boka er en reise fra det ene høydepunktet til det andre. Den gir både inspirasjon, kunnskap og fine repriser og forståelse for hvorfor det endte som det gjorde.

Du kan lese om verdensmesteren som knapt nok har løpt i forhold til det man skulle forvente når resultatene blir så gode som de blir. Enkelte gjorde også suksess med færre samlingsdøgn enn de norske i Italia.

Det kommer også fram i hvilken kommune det både er mye bjørn, mange o-klubber og også mange o-løpere, men er det flest o-løpere eller bjørner? O-boka har svaret.

I et område hvor alle naboklubbene nærmest har forsvunnet, er det igjen en klubb som opplever økning, men fra tidlig på høsten orienterer de ikke noe i det hele tatt. Hvorfor ikke? Svaret er i O-boka.

– O-boka 2014 er en inspirasjonskilde for alle som vil oppnå bedre resultater i o-løypa. Her kommer du tett innpå vinnerne, og får en forståelse for hvorfor de lykkes i o-løypa. Både gjennom tekst, kart, veivalg og bilder, forteller medutgiver av O-boka, Vidar Benjaminsen.

Og hva mener egentlig Freidig-lederen Tomas Eidsmo om O-landsleiren i Verdal? Vet du også hva som gjorde at Guldborg Søvik (80) virkelig kom i gang med orienteringen igjen? Gneist-damen tok tre gull på veteranmesterskapet.

Og hvordan så egentlig kartet ut, som knapt nok ble synfart og brukt på en konkurranse? Er det noen som har deltatt på samtlige 50 utgaver av Sørlandsgaloppen?

Klubbens selger av o-boka er Per Olav. Så ta kontakt med han om du har lyst på en utgave til deg selv, eller som julegave. Salget starter på Blodslitet og avsluttes til jul.

Boka koster 430,- kr som du betaler på en vedlagt giro. Av dette går en snau 100-lapp tilbake til klubben i form av provisjon. Så du støtter også Larvik OK ved å kjøpe en bok.