Elin Bjerva videre til finalen i NM-mellom

Elin Bjerva (klubbens kasserer)

Fredag var det kvalifisering for seniorene til lørdagens finale i NM-mellomdistanse i nok et flott Frol-terreng like utenfor Levanger.

Larvik OK hadde 3 løpere på startstreken, men kun Elin Bjerva klarte å kvalifisere seg til finalen med 9.plass i sitt heat. Det var de 12 beste i hvert av dameheatene som kvalifiserte seg til finalen. Elin løp feilfritt igjennom løypen, men slet litt med en forkjølelse.

Runa Fremstad ble nr. 15 i sitt heat, og bommet bort 3 minutter allerede på 1.post. Etter dette løp hun godt, og viste at farten er på plass foran søndagens 1.etappe på NM-stafett. Heller ikke Jørn Sundby klarte å kvalifisere seg blant de 10 beste i sitt heat. Jørn ble nr. 25 i H21 heat 3.

Her kan dere se løypen til Elin (D21 heat 3)

NM-mellom_kval_D21-heat3

Det er verdt å merke seg at klubben har en rekke juniorer på startstreken i morgendagens NM-mellomdistanse. Juniorene løper kun finale, uten kvalifisering slik seniorene har.

Jens Didrik Berg, Anders Bjørningstad Kristoffersen og Tobias Kristensen løper i H17-18. Martine Topstad løper i D17-18 og Julie Hjortland i D19-20.

Her kan du følge med LIVE på det som skjer i Frolfjellet skisenter i morgen.