NM-uka startet med langdistanse i Frol

Klubben hadde 3 juniorer på plass ved Frolfjellet skisenter under torsdagens NM-langdistanse. Og de klarte seg godt med solid o-teknikk og få feil underveis. Det var et solid trønderterreng med masse kurver og myrer i både motbakke og nedoverbakke. En solid bekkedal skulle også forseres i alle klasser. Dette medførte mye kurvelesing. Merk også løypen til H17-18 som hadde krevende bush-poster oppe i nordøst.

NM-lang_H17-18Best plassering ble det på Julie Hjortland som kom på 13.plass i D19-20. Videre ble Martine Topstad nr. 22 i D17-18, mens Tobias Kristensen kom på 28.plass i den store klassen H17-18. Alle våre løpere var i overkant av 15 minutter bak vinneren av sin klasse.

NM-uka fortsetter fredag med NM-mellomdistanse kvalifisering for senior (21-klassene). Her løper Runa Fremstad og Elin Bjerva i D21, mens Jørn Sundby stiller i H21. Så får vi håpe at noen av våre løpere kvalifiserer seg til finalen på lørdag.

Her finner du livesenteret med resultater, speakerlyd og GPS-tracking under hele NM-uka.

Klubbens løpere i NM-langdistanse. F.v. Tobias, Julie og Martine.