Full fart gjennom Stavern

Lars Ole Engebakken i luftig hopp inn mot posten oppe ved Tordenskiold-statuen.
Lars Ole Engebakken i luftig hopp inn mot posten oppe ved Tordenskiold-statuen.

Mange fikk litt av hvert å bryne seg på i løpet av Sport8 Sprintstafetten, som i år var lagt til Fredriksvern Verft, populært kalt «Leiren» i Stavern. Arena var like innenfor porten ved Wassilioff hotell.

De aller fleste klassene hadde fire ulike gaflingsløyper, finurlig planlagt av Julie Hjortland og Per Olav Gulbrandsen. De to første etappene ble kjørt innenfor portene, altså i Politihøgskolens øvingsområde. Senere ventet to etapper nordover i Stavern by, med runding på Risøya, et område av kartet som er nytegnet og synfart for anledningen.

Totalt fikk løperne blandede utfordringer i form av rene gatestrekk og skogsposter. På Risøya kunne strekkene tilsynelatende se enkle ut, men også her ble løperne satt på prøve med kurvelesing og veivalgsalternativer. Løypene krevde at løperne gjorde kontorarbeid på langstrekkene og enkelte steder var det lett å gå i fella med å stemple på feil post i det man suste forbi og ikke sjekket koden nøye nok. Nettopp suste forbi gjorde vel de fleste, siden arrangøren – nok en gang – stilte med stemplingsfrie poster. Dette har Larvik OK gjort før, og mange av løperne hadde derfor også erfaring med disse enhetene.

Se resultatene fra løpet!

De premierte løperne mottok gavekort fra Sport 8. Om du skulle ha et slikt gavekort, kan du benytte dette på et løp der Sport8 har arenabutikk, f.eks Blodslitet, eller ta en titt innom Sport 8 sin nettbutikk.

Se bilder fra løpet – kanskje finner du ett av deg selv!

 

Sport8 new red