Aktiviteter uke 40

Høstferie for noen av oss, men det er ingen grunn til å gå inne og sture. O-teknisk trening fra Ingeri på onsdag og på torsdagen startet vi opp med langturer igjen. Flere faste økter ligger fortsatt ute!

Onsdag: O-teknisk trening

Oppmøte på parkeringen ved Ingeri (forbi Sky skole) klokka 18:00, der vi hadde treningsløp i våres. Lars har hengt ut en «inni-ringenøkt» på 2 km som vi skal løpe. Vi løper samlet til start.

Hensikten er å jobbe med hvordan man skal planlegge postarbeidet ved å forstå hvordan det ser ut inne i selve ringen. Instruksjon gis på plass. Samt at vi løper litt sammen med de som ønsker.

Torsdag: Langtur

Vi starter opp med langturer fra klubbhuset. Møt opp klokka 18:00. Vi løper en rolig langtur på 1.15-1.30. Planen er å dele opp i 2 grupper etter 15-20 minutter. Slik at alle kan finne riktig løpsfart og lengde. Vi trenger nok ikke lykt denne gangen, men det er like før…

Og etter løpeturen kan en dusj på klubbhuset anbefales, ta med håndkle og sånt!

Når som helst: Faste økter

A-løypene fra klubbmesterskapet henger fortsatt ute med merkeband på postene. Se også den o-tekniske treninga på tirsdag, økta her vil bli hengende ute for dem som ikke får med seg fellestreninge. I tillegg har klubben disse øktene, med varierende momenter og fokus hengende ute:

  • Karls økt fra klubbhuset – Vi løper den nye økta som Karl har laga fra klubbhuset. Den har ei runde på Bordbergåsen, og ei fra Salsås. Merkebånd på postene.
  • O-intervaller i Tjølling – Start fra Liasletta, parkeringa til bueskytterne ved Tjøllingvollen. Kjør inn Håkestadveien fra Tjølling kirke, parkeringsplass på høyre side etter et stykke. 5 stk o-intervaller. Den løpes slik at man fra starttrekanten løper 3 poster i høyt tempo. Deretter løper man rolig til ny starttrekant, og løper fort igjen i 3 nye poster. Det er kuttemuligheter, og mulighet til å løpe fort i terrenget.
  • Sommerøkt på Rakke – Vi har en økt ute på Rakke (2,9 km med store skjermer). Ønsker man ei lang økt, løper man til start fra målet ved kyststiparkeringa på Rakke (snaue 20 min). Det går også a bli kjørt til start, om man har med sjåfør.
  • “Kurveøkt-utfordringen Ingeri”. Denne økta er meget krevende! Grønt, gult og blått er borte fra kartet. Og igjen står brune og svarte detaljer. Poenget er at det er slik du egentlig skal orientere. Økta er 3,2 km fordelt på 3 sløyfer. De 5 første postene har småskjermer, men de krymper til miniskjermer fra 6. post og resten av løypa. Miniskjermer er slike man har i speilet inni bilen.
  • Tanum – 3,5 km og 19 poster med småskjermer. Økta er i målestokk 1:7500. Valgfritt om man vil løpe løypa innover skogen og løpe tilbake eller løpe inn til starten i nord og ta løypa tilbake.

Kart til de øktene ligger på klubbhuset.