Gavemidler fra Sparebank 1

Klubben har fått ei flott julegave fra Sparebank 1 BV, nemlig hele 30 000,- til oppdatering av kart rundt Farris naturskole inkludert utarbeide løyper, kart og nødvendig utstyr som postskjermer og sånt. Naturskolen benyttes av alle skolene i kommunen og det er absolutt et stort pluss at vi får anledning og støtte til et godt opplegg her.

Sparebank 1 BV ønsker at distriktet vårt skal være et godt sted å vokse opp, et godt sted å bo og et godt sted å flytte til og deler derfor ut ut millioner til gode lokale formål. I år var vår klubb heldig og fikk hele summen vi søkte om som gavemidler.

Naturskolen har også spurt Larvik OK om oppdatert kart og hjelp til å lage løyper til dem, den kompetansen sitter vi i o-klubben naturlig nok med.

Farris naturskole og «Padlehytta» brukes av store deler av kommunens både yngre og eldre befolkning, vi ønsker derfor å lage gode nybegynnerkart og -opplegg som kan både favne og fenge breit og godt. Stor målgruppe for en pott penger og innsats! Arbeidet tar til i det snøen går 2018 og skal etter planen være klart til sommeren 2018.

Om medlemmene våre er lystne er det også store muligheter til å ta ansvar for opplegg i samarbeid med Larvik og omegn turistforening som har vaffelservering og åpen kafe på Padlehytta på Framnesodden like bortafor naturskolen.