Aktiviteter uke 1

Nytt o-år, nye o-muligheter! Vi begynner rolig og har hoppa over intervallene denne uka, men onsdag er det bare å lade lyktene for Vinter-Jukola fra Fritidsparken i Skien og på torsdag skal hodelykta igjen luftes på langtur fra klubbhuset. På lørdag kan lykta bli hjemme, da er det stafettrening i dagslys med o-intervaller på Aske. Søndagsturen kan dere ta på STIF-treninga fra Preståsen i Sandefjord. Julekalenderen henger ute og det er fortsatt mulig å registrere poster.

Alle dager: Julekalender

Alle postene er nå ute og du kan registrere dem til midt i januar. Se i appen (for Android og iPhone), samt på websida der kart og poster finnes.

Onsdag: Vinter-Jukola #10

Skien OK står for årets første løp onsdag 3. januar med oppmøte ved Skien fritidspark, et er merka fra rv36 i rundkjøringa ved innkjøringa.

Som vanlig kan du velge mellom A-lang, A-kort og C-løypa, se PM for løypelengder.

Klubben har oppmøte på Spar Farriseidet for samkjøring klokka 17:15, så vi når fram i tide. Oppmøte på arena er klokka 18:00, med løping til start rundt 18:15 en gang. Fellesstartene går fra klokka 18:30.

Torsdag: Rolig langtur

Vi løper langtur med hodelykt fra klubbhuset torsdag 4. januar klokka 18:00. Vi løper mellom 1:15-1:30 tilpassa hvem som stiller og deler eventuelt gruppa underveis etter ønska lengde og fart. Dusj og garderober er tilgjengelig på klubbhuset. Bli med en fin og sosial løpetur!

Lørdag: Stafettrening

Det blir spennende og lærerik stafettrening på Aske lørdag 6. januar klokka 11:00. Arena er ved kirkegården i Askeskogen. Økta har 3 o-intervaller med gafling. Det henger småskjermer på postene. Dette er ei åpen o-teknisk økt for LOK, INTEAM og MOT.TV (og andre interesserte). Bare gi beskjed på forhånd til Per Olav.

Søndag: STIFs vintertrening

Søndagsturen med kart og kompass denne uka går på ute på Preståsen i Sandefjord søndag 7. januar, med oppmøte ved paviljongen. Det er ingen påmelding og fri start mellom klokka 11 og 12:30. Normalt er det ei lang løype (på rundt 5 km) og ei kortere løype (på rundt 3 km). Ta med brikke og klingende mynt/sedler til kontant betaling av 40,- før start.