Glade dager og Stavernsprinten

Tirsdag 18. juli er det Orienteringsdagen under tradisjonsrike Glade dager i Stavern! Larvik OK inviterer til Stavernsprinten, med A-, C- og N-løype. Påmelding i Eventor. I tillegg blir det labyrintorientering som forhåpentligvis vil vekke o-nysgjerrighet blant helt vanlig ferierende i Staverns gater. Bli med!

Legg Stavernsprinten til i kalenderen med start mellom klokka 18:00 og 20:00. Arena er Kronprinstomta midt i Stavern, med null meter til en dukkert i sjøen etter løpet!

Per Olav Gulbrandsen er i gang med å pønske ut ei skikkelig A-løype der aktive o-løpere skal få både ufordring og gøy, det samme gjelder selvsagt løpere i C-løypa og N-løypa også.

Vanlige joggesko pakkes i skobagen, det blir poster i de asfalterte sentrumsgatene, parker med gras og selvsagt må vi innom perla Fredriksvern verft med ekstra idyll og noen meter asfaltveier i tillegg.

Før og etter løpet kan dere jakte stolper, det er til og med to fristende stolper på arena.

Dra gjerne med samferierende som kan prøve labyrinten og en tur i N-løypa. Vi instruerer og informerer etter som det trengs både for orientering, turorientering og stolpejakt.

Gled dere!

Stavernsprinten 2002, der Ingrid Bronebakk runder Skipperstua
Fra tidligere løp på verftet
Kart fra tidligere sprintløp
Stavern sett fra tidligere års stolpe på Signalen