Aktiviteter i sommer

Klubbturen til Sørlandsgaloppen blei flott på alle mulige måter! Utover sommeren blir det intervalltrening hver onsdag. Nok av faste økter, stolper og turorienteringsflagg sånn ellers. Hold av tirsdag 18. juli, da blir det Stavernsprinten. God sommer!

Hele 30 løpere fra klubben var i aksjon i løpet av de fire dagene Sørlandsgaloppen varte, det er utrolig bra! Noen tok topplassene mens andre fylte resultatlista sånn ellers. All ære til Per Olav for opplegget. Alle hadde fine dager på postjakt og sosialt sånn ellers.

Med dette er det ikke så mange løp der vi ser hverandre før i august, men hold av datoen tirsdag 18. juli da vi arrangerer Stavernsprinten under Glade dager. (Mer informasjon kommer plutselig.)

Sånn ellers gir jo Eventor og bøttevis av løp i utlandet mulighet til å jakte på poster.

Onsdag: Intervaller

Møt opp ved flaggstengene i Bøkeskogen onsdager klokka 18:30, til og med 2. august. Det blir ulike intervaller av de vi kjenner, som er både lange og korta, flate og kupere. Sikkert lurt å ta med vannflaske!

Alle dager

Ellers er det flere faste økter ute, samt at nye er under planlegging. Husk også alle stolpene og turorienteringsflagga våre.

Faste økter:

Stolpejakt:

Turorientering: