God stemning på klubbhuset på lille julaften

Lille julaften arrangerte treningskomiteen en dagssamling med mange aktiviteter for klubbens unge. Vi klarte å samle 33 medlemmer som koste seg masse både med o-økten ute først, og mange ulike aktiviteter inne etterpå.

Kartet inne på klubbhuset.
Kartet inne på klubbhuset.

Vi testet klubbens nye kart inne på klubbhuset med løype der vi hadde hengt ut miniskjermer og EKT. Mange av klubbens yngste løp flere ganger for å slå sin egen tid.

Så neste gang blir det nok klubbmesterskap i inne-o.

 

God stemining på klubbhuset under samlingen.
God stemning på klubbhuset under samlingen.

Juletreet ble pyntet, vi spiste mat og fikk i oss mye snop.

Og i tillegg ble det gjennomført 2 ulike øvelser som avsluttet årets 10-kamp. Første øvelse var en kindereggkonkurranse, der 30 egg var gjemt bak klubbhuset. Etter dette hadde vi en lakrislissespisekonkurranse med en laban knytt i enden. Denne skulle spises på tid, og ga mange morsomme scener inne på klubbhuset.

Vinnervilje før start
Vinnervilje før start

På kindereggkonkurransen var det Kristian som ble først ferdig foran Iver og Ida. Mens lakrislissene var Andrine raskest på foran Pernille og Martine. På den siste øvelsen fikk man doble poeng, slik at det kunne bli enda mer spennende i toppen totalt.

10-kamp_8øvelser_2015

 

Sammenlagt vant Anders BK med 73 poeng, foran Martine og Andrine begge med 61 poeng. Ida ble 4 sammenlagt med 46 poeng, Elisabeth 5 og Pernille 6.

Vi kan garantere at det blir nye 10-kamper i 2016, så bli med på våre sosiale samlinger med masse moro!

PS! Vi har 3 gjenglemte ting på klubbhuset etter samlingen (se bildet).

Henger i garderoben på klubbhuset.
Henger i garderoben på klubbhuset.