Klart for Tøffen 3.juledag – blir du med?

27. desember (søndag) arrangerer vi vårt tradisjonsrike arrangement, «Tøffen» fra klubbhuset vårt på Tanum. Det blir 4 løyper som er tilpasset alle og har en blanding av fellesstart for de 2 lengste løypene) og fri start for de 2 korteste løypene.

0-bukken står klar til treningen på lille julaften.
Fine forhold i skogen ved Tanum nå.

Tøffen på 10 km er alvor med tøffe utfordringer både fysisk og o-teknisk i det kuperte terrenget fra Tanum. Tøffeln er 5,4 km også med masse fine utfordringer underveis.

Videre er Tøfflus 3,5km med fristart, slik at du kan kose deg alene igjennom en løpbar løype (B-nivå). Tøffer’n er nybegynnerløypen om du er ny i o-sporten.

Alle er ellers velkommen på klubbhuset, som er julepyntet for anledningen. Der vi lager en koselig «kafé» med småbord og servering inne i storsalen. Her blir det også storskjerm med online-resultater fra skogen. Etterhvert kommer også løypelegger inn med sin filming med drone fra start og i løypen. Dette blir moro å vise på storskjermen. Vi kan også friste med varm dusj etter løpet.

Det er fine forhold i skogen og vi får bare håpe at været holder seg helt fram til 27.12. Det er ikke noe å lure på – meld deg på da vel? Kan det være duket for rekorddeltakelse i år?

Våre egne løpere kan også fritt melde seg på løpet, om du ikke har fått tildelt en arrangøroppgave.

Fine forhold i marka også i år.
Fine forhold i marka også i år.

Her melder du deg på: påmelding Tøffen

Her finner du nå PM.

Velkommen på klubbhuset vårt!