Ingrid Undstad ble veteranmester også søndag!

Veteranmesterskapet flyttet seg søndag ned til Kløftefoss for å gjennomføre mellomdistansen i en helt ny terrengtype. For på Kløftefoss er det et kontinentalt terreng med raviner og voldsomme dødisgroper. Terrenget er tøft med mange skikkelig bratte bakker, kanskje i overkant for våre eldste løpere? Men o-teknisk er dette helt klart en annen utfordring enn fjellterrenget på Norefjell. Nede til høyre kan man se kartet i H55 (løypen til Lars Fremstad).Ingrid Undstad

Ingrid Undstad klarte nok en gang kunststykket å vinne D45. Denne gang med 1.30 ned til Torunn Økern Jensen (Ringerike). Ingrid viser nok en gang stor fysisk kapasitet og god o-teknisk gjennomføring. Vi gratulerer!

Videre ble det 2. plass til Turid Zagar Nes (D35), og 3. plass til Helge Tvedten (H85). Men det er også verdt å nevne 4. plassen til Jørn Sundby (H40), og 9. plass til Lars Fremstad (H55).

Dermed kan vi oppsummere med et godt Veteranmesterskap for Larvik OK denne gang. Neste år så går mesterskapet på Rauland. Kanskje blir det enda flere LOK’ere på plass der?

h55_Kløftefoss