Aktiviteter uke 49

Desember er her med juleforberedelser av alle slag, men løpeform og o-teknikk må holdes i hevd samme hva. Tettpakka program: Intervaller på mandag, Vinter-Jukola på onsdag, rolig langtur på torsdag og mulighet for søndagstur med kart og kompass.

Til orientering

Alle dager: Julekalender

Alle dagene i desember kan du få med deg en post hver deg i årets julekalender. Postene presenteres på kart i Østlands-Posten og her på vår webside. Bli med – og ta gjerne med deg en venn, kollega, tante eller bikkja til naboen og luft deg i førjulstida!

Mandag: Intervalltrening

Denne uka begynner vi med intervaller på mandagene. Vel møtt til 8-ern. Oppmøte ved flaggsgtengene i Bøkeskogen mandag 2. desember klokka 18:30. Velg joggesko på beina. 8-ern er kupert med både flatt, nedover og oppover på store stier. Man trenger ikke lykt.

Onsdag: Vinter-Jukola #6

Bli med på Vinter-Jukola, se bakgrunnsinformasjon her. Vinter-Jukola-logo Skien OK arrangerer det sjette Vinter-Jukola-løpet onsdag 4. desember ved Skien fritidspark. Merka fra innkjøringa til fritidsparken mot parkering ved Skien ishall. Som vanlig er det frammøte på samlingsplass klokka 18, starten går 18:30.

LOK har felles oppmøte ved Crossbutikken på Farriseidet klokka 17:30, så kan samkjøringskabalen ordnes der.

Torsdag: Langtur

Vi løper felles rolig langtur med lykt fra klubbhuset torsdag 5. desember klokka 18:00. Alle starter ut sammen. Vi deler oss etter ca. 15 min. En gruppe løper rolig og ca. en time. Mens de litt sprekere løper rundt halvannen.

Husk lykt! Klubben kan låne ut lykt til dere som ikke har. Greit å huske at dusjen er god og varm på klubbhuset etter økta.

Helga: MOT.TV-samling, juniorsamling og Røsskleivaløpet

9 ungdommer fra LOK skal på MOT.TV-samling ved Langesund barneskole fra fredag til lørdag, opplysninger om opplegget her. Frammøte på Farriseidet, ved Crossbutikken klokka 17:25 sånn at vi får stabla på plass og være framme i tide.

Lørdag klokka 13:00 går startskuddet for Røsskleivaløpet, som er fulltegna siden det er begrensninger i antall løpere som får delta i verneområdet.

De som fyller 13 neste år får en tjuvstart på denne MOT.TV-samlinga, samtidig som de som går over fra MOT.TV til juniorsatsinga får være med på begge samlingene. Juniorlaget for Vestfold og Telemark har samling på Langesund barneskole fra lørdag til søndag.

Søndag: STIFs vintertreningsløp

STIFs vintertreningsløp er fast hver søndag i Sandefjord og grensestrøka. Start mellom 11 og 12:30. Vanligvis har de ei lang løype på ca 5 km og ei kortere løype på ca 3 km. Startkontingent kr. 40,-. Oversikt over vinterens løp og mer informasjon finner du her, ta en sjekk på hjemmesida til STIFs o-gruppe for eventuelle endringer.