Julie i gang med sprint i JEC

Fredag var det klart for sprint under Junior European Cup (JEC) i belgiske Lommel. Larvik OK har Julie Hjortland på det norske laget, og hun løp inn til 31. plass i D18.

Julie kan melde om et godt løp, hvor hun hele tiden klarte å være på forskudd med orienteringen. Dette var hennes hovedfokus taktisk før løpet, og det er flott at hun faktisk klarer å gjennomføre dette når det virkelig gjelder internasjonalt.

Løypen var helt flat inne i byen Lommel, og det var endel skikkelige løpestrekk. Julie ble til slutt 2.16 bak Josefine Lind fra Danmark som vant D18. Evine W. Andersen (fra Løten) ble beste norske løper i klassen med 18.plass.

JEC fortsetter lørdag og søndag med langdistanse og stafett. Vi følger spent med…