Klubben vant 3 klasser under søndagens KM-stafett

Skeidi arrangerte søndag KM-stafett for Telemark og Vestfold fra Fjordglimt på Våg i Bamble. Larvik OK hadde 7 lag på startstreken, og 3 av dem vant hver sin klasse. I tillegg til flere KM-medaljer på ytterligere lag.

Vårt damelag i D17 har vunnet KM-stafett mange ganger de siste 7 årene. Dette har resultert i 6 napp i Vestfold o-krets sin vandrepokal som går over 10 år fra 2012. Også denne gangen vant vårt damelag med Andrine Fremstad, Elin Bjerva og Ingrid Undstad. Dette laget var til slutt 5.40 foran Porsgrunn i mål, etter solide etapper av alle damene. Vi gratulerer med pokal og gullmedaljer!

Videre løp våre jenter i D11-12 bra og vant til slutt foran Skien. På laget løp Maren Sofie og Pernille. Dessverre er det ikke KM-medaljer til denne klassen.

Seier nr. 3 kom i veteranklassen H150. Der løp Arne Dirdal en solid 1.etappe og kom inn alene i tet med over 3 minutters forsprang. Da var det bare for Per Olav og Ole Petter å sikre med stødig orientering inn til seier foran Notodden.

Klubbens guttelag i H13-16 var Iver og Henrik. Iver løp solid på 1.etappe, og vekslet like foran Hedrums lag. Henrik løp også godt, og kunne til slutt gå over mål som 4. lag. Det ble sølvmedaljer i Vestfold.

Vi stilte med 2 jentelag i D13-16. 1.laget med Agathe Brathagen og Ida Sofie Hjortland løp også en fin stafett og ble også nr. 4 i stafetten. Dette ga dem sølvmedaljer i Vestfold bak Lardal.

Her kan du se resultatene fra stafetten, med link til Livelox også.

Mathias var veldig fornøyd med at damelaget vant pokalen!