Aktiviteter uke 36

Fullt program denne uka og mye kortreist. Høstcup med sprint fra Batteritomta tirsdag, treningsløp fra travbanen i Tjølling onsdag og Bordbergintervallene fra klubbhuset torsdag. For ungdommen lokker utfordringene i 59 grader nord i helga, mens den eldre garde har Veteranmesterskapet på Ås og i Ski å se fram til. Utover det her, har vi plenty av stolper, turorienteringsposter og faste økter å velge mellom. God tur!

Tirsdag: Vestfold høstcup #4

Det er vi som arrangerer det tredje løpet i cupen tirsdag 4. september med arena på Batteritomta. Etter sprintløp i gater, kriker og kroker kan det helt sikkert friste med en dukker fra stranda.

Se PM for anbefalt gangvei inn til arena, sånn at også vi lokalkjente holder oss unna løpsområdet. Parkering typisk på Fritzøes parkeringer på Sanden eller Saggården.

Det er fristart mellom klokka 17:00 og 18:30. Bli med, bli med!

Onsdag: Treningsløp

Treningsløpet denne uka går fra Tjølling landbane, travbanen altså. Oppmøte onsdag 5. september klokka 18:00. Det er merka inn fra fv. 303 mellom Larvik og Sandefjord på Løveskogen. Vittersø-kartet er det vi skal bruke og det er Jørgen og Terje som står for opplegget.

Løyper A, B, C og N som vanlig.

Torsdag: Terrengintervaller

Møt opp på klubbhuset torsdag 6. september klokka 18:00 for fine intervaller i terrenget, de såkalte Bordbergintervallene. Bra for løpeformen dette her! Dusjene står og venter på oss når vi er tilbake etter økta.

Fredag – Søndag: Veteranmesterskapet

Årets sprint i Veteranmesterskapet går i Universitetsparken på Ås fredag og mellom- og langdistanse i Gaupesteinmarka med arena på Ski golf lørdag og søndag. Ordinær påmeldingsfrist er ute, men også her er det direkteløyper for etternølere som ikke vil sløse bort penger på etteranmeldingsgebyr.

Tøffingene fra Larvik OK på 59 grader nord 2013

Lørdag – søndag: 59 grader nord

Sandefjord OK slår til med 59 grader nord for ungdommen også i år, med et fornya opplegg og nye områder helt tydelig. Les bare:

Sandefjord OK inviterer til gøyalt blodslit i Vestfolds villeste skogsområder. Vi starter helt nord i kommunen og kjemper oss sydover. Marsjen kommer til å foregå på kart hvor det ikke har vært o-løp på flere tiår. Jeg vil tro kartnavn som Rennesik Nord, Heia, Ambjørnrød og Svartåa gir gode minner hos «foreldregenerasjonen». Hvis voksne ønsker å teste seg mot ungdommen, er det bare å hive seg på. Vi vil bistå med logistikk m.h.t. flytting av bil.

Uten å røpe for mye, kan jeg nevne spennende øvelser innen klatring, skyting, øksekasting, nattorientering, uhøytidlig stafett m.m. Alt skjer i lag og ingen er alene.

Hver dag: Faste økter

Vi har nå flere faste økter ute og kart til klubbens medlemmer ligger på klubbhuset.

I år har klubben tur-o på Rakke, i Tveiteskogen i Tjølling og i området Ulfsbakk og Eikedalsområdet.

Stolpejakten vår har i år 100 stolper, 50 i Larvik og 50 i Stavern. Vi oppfordrer alle medlemmer til å ta alle stolpene, samt å lokke og lure med venner, kjente, kolleger og bikkja til naboen ut på stolpejakt! Dette fenger og hvem vet, kanskje folk ønsker å jakte på sånne oransje og hvite postskjermer også etterhvert?