Kristin Melby Jacobsen ny i LOK-drakt 2023

I dag kan vi presentere en spennende ny junior landslagsløper i Larvik OK fra 2023.

Det er junioren Kristin Melby Jacobsen (ex. Lardal OL) som melder overgang til vår klubb.

Kristin er på juniorlandslaget både i orientering og ski-o. Sist vinter vant hun VM-gull i junior-VM langdistanse. Og i høst vant hun NM-gull D19-20 på mellomdistansen i Asker. Samt flere medaljer på andre NM-distanser.

Hun studerer i Uppsala i Sverige, og vil løpe for den svenske klubben OK Linné på svenske løp og i de store internasjonale stafettene (10-mila og Jukola).

På samme måte som Runa Fremstad løper hun for Larvik OK på norske løp. Og hun vil da representere Larvik OK på alle NM og norgescup løp, samt stafetter i Norge.

Dette betyr at klubben styrker våre stafettlag både på NM-stafett, NM-sprintstafett og NM-junior stafett neste år. Vi har regner på det og funnet ut at om Kristin hadde løpt 3.etappe på klubbens D17-lag i høstens NM-stafett i Asker, hadde hun løpt laget inn til 5.plass.

Vi tror at med Kristin på laget, vil mange av våre dameløpere få økt motivasjon til å trene godt fram mot sesongen 2023.

Kristin deltok på klubbens julesamling på klubbhuset lille julaften. Og ble dresset opp i LOK-tøy for å kunne representere klubben fra nyttår. Vi ønsker Kristin velkommen til klubben – og vi gleder oss!

Her kan du lese den siste ØP-reportasjen som nylig stod om Kristin Melby Jacobsen som vant idrettsprisen i Larvik kommune.