Larvik OK med lag på 10-mila i helgen

Denne helgen er det 10-mila på Lugnet skistadion i Falun. Dette er en diger orienteringsstafett med 1000 lag på startstreken, fordelt på ungdomsstafett, damestafett og herrestafett.

Ungdomsstafetten har 4 etapper og starter lørdag kl. 11:15. Her har vi et eget lag følgende lagoppstilling: 1. Iver Ringheim, 2. Ida Sofie Hjortland og Ida Lie Sørensen, 3. Elisabeth Hesselberg og 4. Andrine Fremstad.

LOK_ungdomslag_2015

Damestafetten har 5 etapper og starter lørdag kl. 14.15.

I denne stafetten har vi lag sammen med Sandefjord. Av våre dameløpere skal Martine ha 4. etappe og Julie 5. etappe, mens Sandefjords 17-åringer løper de 3 første etappene.

Herrestafetten har 10 etapper og starter lørdag kl. 20.30. Her blir det mange nattetapper og forventet målgang søndag formiddag. I år har vi 2 herrelag å følge.

Juniorgutta på kretslaget (INTEAM) stiller eget lag. Fra klubben løper Jens Didrik Berg 5. etappe, Anders B. Kristoffersen 6. etappe, Julie Hjortland 7. etappe og Tobias Kristensen 10. etappe.

Videre løper 2 av klubbens H45-rekke på et felleslag med Porsgrunn og Skien. Per Olav løper 3. etappe og Ole Edvard løper 6. etappe.

Følg med oss underveis på 10mila.se.

Det blir også direktesendt TV-sending på nettet under hele 10-miladøgnet som man kan kjøpe for 150 SEK. For i år har arrangøren løftet nivået på produksjonen et skikkelig hakk. Virkelig noe å glede seg til for ivrige o-løpere i sofaen hjemme.

Vi reiser med felles buss for Vestfold/Telemark fredag morgen.