Aktiviteter uke 20

Tirsdag, altså på 17. mai, stiller vi i borgertoget og ber så mange som mulig å møte så vi blir lagt merke til! Onsdag går treningsløpet fra Gon. Torsdag er det test av løpeformen, med 3000m på Lovisenlund. Lørdag går Hjalmarløpet i Siljan. Søndag er det KM mellomdistanse i Ramnes. Som om ikke det var nok, vi har både tur-o og faste økter ute døgnet rundt!

Klubben ønsker å takke alle våre medlemmer som gjorde dugnad med ulike oppgaver under Vårcup-løpet fra Thor Heyerdahl vgs. Det blei sol, fryd og gammen! Samt at noen fikk en røff opplæring i hva sprintnormen

Tirsdag: Borgertoget

Larvik OK skal gå i borgertoget på søttende mai! Dette er en mulighet til å vise oss og sporten vår fram, det fungerer best om vi er mange. Så møt opp for klubben, gjerne i løpetøy eller med klubbjakka over finstasen for den del!

Larvik OK går som nummer 10 i årets borgertog. Oppmøte 17:00 på hjørnet ved Nansetgata/Torvet (bygningen der Husfliden nå holder til). Avgang er 17:15.

Vi trenger å være minst 20 personer for å gjennomføre alle oppgavene med løpingen, poster, start, mål og faner. Fint om dere gir beskjed til Per Olav eller Tom på forhånd, slik at vi vet hvem som kommer og om vi klarer å stille nok medlemmer.

Onsdag: Treningsløp

Ukas treningsløp går fra Gon onsdag 18. mai klokka 18:00. Merka fra Gloppe bru, fv. 303.
Løyper som vanlig i variantene A-lang, A-kort, C og N. Det er Peder og Elisabeth som står for opplegget.

Det er en fordel at en møter opp klokka 18:00, både for det sosiale og ikke minst for å planlegge økta med klubbens unge løpere og nybegynnere som strømmer til.

Torsdag: Tretusenmetertest

Har din trening hjulpet deg til å bli en bedre løper? Det kan du finne ut mer om torsdag 19. mai hvis du møter opp ved Lovisenlund. Vi arrangerer en ny 3000m-test på banen. Dette betyr 7,5 runder rundt banen.

Økten er åpen for løpere på kretslaget og andre klubber også. Økten starter med oppvarming i Bøkeskogen kl. 18:00. Selve testen starter kl. 18:30.

Torsdag: Treningsløp Hedrum

Skulle du mot formodning ikke ønske å teste løpeformen på Lovisenlund, så har Hedrum OL treningsløp torsdag 19. mai med oppmøte ved «Sandtaket». Veien er merka fra Verningen. Start fra klokka 18:00.

Treninga er gratis for medlemmer av Larvik OK, på samme måte som at Hedrum OLs medlemmer kan delta fritt på våre treninger.

Lørdag: 15-stafetten

Vi fikk ikke til et lag i år. 15-stafetten går i år lørdag 21. mai fra Lutvann skole i Oslo. Det er også en egen lagkonkurranse for klubbens yngste (opp til 12 år + 13-16 åringer som ikke er på stafettlag).

Vi bestemmer innen 17. mai om vi stiller lag!

Lørdag: Hjalmarløpet

Skien OK arrangerer dette løpet lørdag 21. mai, med arena ved skistadion på Holtesletta i Siljan. Veien er merka fra rv. 32 ved Holtesletta. Det er fri start mellom klokka 14 og 15.

Søndag: Trolloløpet med KM mellomdistanse

Søndag 22. mai arrangeres Trolloløpet, der KM mellom for Vestfold og Telemark inngår. Bli med, bli med!

Første start går klokka 11. Oppmøte på Langevann parkeringsplass, veien er marka fra Ramnes sentrum/kirke, fv. 525.

Alle dager: Faste økter

To økter er nylig lagt ut og ei tredje er på vei. Kart ligger på klubbhuset for alle medlemmer.

Nå er også de fleste turorienteringspostene lagt ut også, en fin mulighet til å kombinere turer med orientering – så det ikke blir for kjedelig.

De grønne turene en enkel og grei start også om du vil dra med naboen eller en kollega, nå har vi turer i områdene Tollerodden/Torstrand, Månejordet/Lovisenlund/Badeparken og Stavern. Disse grønne turene henger ute hele året.