Mange medaljer i KM-langdistanse

Lørdag var det kretsmesterskap langdistanse nord for Skien. Løpet foregikk i nordre del av Gulsetmarka. Her er det mye åpen og fin granskog og furuskog med masse blåbærlyng. Det var flotte løyper, hvor de fleste løypene slapp unna de største stigningene denne gangen.

Men kretsmesterskap er det utdeling av medaljer i ungdomsklassene og seniorklassene som gjelder. Denne gangen ble det 7 medaljer på Larvik OK sine løpere. Det ble gull til Andrine Fremstad (D15-16) og Ingrid Undstad (D21).

Andrine med KM-gull

Videre ble det sølvmedaljer til Elin Bjerva (D21), Tobias Kristensen (H17-18) og Jørgen Frøyd (H21).

Bronsemedaljer ble det på Iver Ringheim (H13-14) og Anders B. Kristoffersen (H19-20).

Klubben gratulerer alle medaljevinnerne!

Det er også verdt å merke seg et kjempeløp av Henrik K. Lye (H11-12). Henrik vant den litt krevende løypen med 9 minutter til nestemann. Dette var et flott løp av Henrik!