Nytt gull til damene i KM-stafett

Søndag var det klart for kretsmesterskap i stafett på Gulset nord for Skien. Klubben stilte 6 lag fordelt på 5 ulike stafettklasser. Og det ble medaljer på 4 av lagene.

Martine i fartaBest løp vårt lag i D17. Her åpnet Martine Topstad med å veksle 2.24 bak ledende Porsgrunn etter 1.etappe. Martine trøblet litt med å finne åpningen på det høye gjerdet like før publikumsposten på toppen av grustaket på arena. Videre løp Elin Bjerva klokkerent på sin 2.etappe, og løp fra alle konkurrentene. Slik at Elin kunne sende ut Ingrid Undstad alene i tet på 3. etappe. Og når Ingrid også hadde beste etappetid av damene, var saken klar for nok et KM-gull. Dermed fikk D17-damene nok et napp i vandrepokalen til Vestfold o-krets.Arne Dirdal

Så ble det videre sølv til gutta i H150 med Arne Dirdal, Asbjørn Roe og Per Olav Gulbrandsen. Bronse ble det på vårt 1.lag i H17. På laget løp Tobias Kristensen, Anders B. Kristoffersen og Jørgen Frøyd. Dette laget ble totalt nr. 8 i sin klasse. Men det ble også bronse på klubbens ordentlige veteraner i H195. På dette laget løp Rolf Gjølberg, Per Øystein Andersen og Kåre Thorbjørnsen.

Videre må vi nevne den sterke løpingen av vårt lag i H11-12 som tok en flott 2. plass. På laget løp Henrik K. Lye og Iril Ringheim. De var bare 1.05 bak vinnerlaget fra Sandefjord.

Her kommer Henrik like bak Sandefjord inn til 1. veksling i H11-12.
Her kommer Henrik like bak Sandefjord inn til 1. veksling i H11-12.

H17 starter

 

 

 

 

 

Neste stafett er nå KM-sprintstafett som Larvik OK arrangerer selv på Gon neste lørdag (3.september).

Startfeltet i 11-12