MOT.TV-program 2016

For deg som er mellom 13-16 år i 2016, så har vi MOT.TV som er et spennende tilbud med mange samlinger og løp i løpet av sesongen. Dette er et samarbeid mellom kretsene Vestfold og Telemark hvor alle klubbene er involvert. Det er mange fine samlinger der du kan bli kjent med andre på din alder fra de andre klubbene. Kanskje det blir enda mer gøy å være med på o-løp framover?

Men her følger uansett årets program med samlinger og MOT.TV-cupen for 2016. Dette viser flere samlinger med overnatting. Spesielt kan vi trekke fram et par høydepunkter med 10Mila i Falun og Hovedløpet med O-landsleiren som skal gå i Konnerud utenfor Drammen. Klubben håper flest mulig av dere blir med på denne moroa!

Programmet for MOT.TV i 2016.
Programmet for MOT.TV i 2016.

 

Når det gjelder MOT.TV-cupen, så er dette en løpsserie der dere kjemper om å få løpe med gul ledertrøye, klatretrøye og spurttrøye på hvert av løpene. Cupen starter 28. mai i Hedrum og inneholder 5 løp totalt. Larvik OK eget sprintløp 3. september inngår også sammen med Porsgrunn City Race som avslutter MOT.TV-cupen.MOTTV-cup2016

LOK’s MOT.TV-kontakt er Ole Edvard Hjortland (mobil – 901 51 175). Han vil sende ut info om hver enkelt samling og opplegg, slik at du kan få nærmere info.

Du finner også info om samlingene på Facebooksidene til MOT.TV.

Klubbens ungdommer er klare for sosiale turer i 2016.
Er klubbens ungdommer er klare for MOT.TV i 2016?

LOK_ungdomslag_2015