Aktiviteter uke 1

Godt nytt år til dere alle! Vi starter året med full pakke og god mulighet til å bli kvitt effekten av ribbe og marsipan. Mandag intervaller i Bøkeskauen, onsdag Vinter-Jukola fra Stavernhallen og torsdag langtur fra klubbhuset. Stokke IL arrangerer 2-mannsstafett fredag og STIF har trening på søndag. Faste økter ligger ute hver dag.

Julekalenderpostene blir tatt inn søndag 3. januar, men fortvil ikke – det finnes ting å gjøre både med og uten kompass også i tida framover!

Mandag: Intervaller

Møt opp ved Flaggstengene i Bøkeskogen mandag 4. januar klokka 18:15. Felles oppvarming før vi koser oss med intervaller. Vi løper «strykejernet» som er en flat og lang intervall på ca. 850 meter. (Dersom snø og is hindrer oss å løpe her, flyttes økten til indre havn. Beskjed gis her!)

Onsdag: Vinter-Jukola #9

Vinter-Jukola-logo Larvik OK står for årets første Vinter-Jukola-løp denne uka! Oppmøte i Stavernhallen klokka 18:00. Felles løping til start klokka 18:15, og fellesstarter klokka 18:30.

Torsdag: Langtur

Vi løper rolig langtur med lykt fra klubbhuset torsdag 7. januar klokka 18:00. Samla løping i et kvarters tid, før vi deler oss i to etter hastighet og lengde. Ei gruppe løper rundt 1:15, mens den andre gruppa løper litt raskere og er ute i 1:30 eller noe sånt.

Dusj og garderober er tilgjengelig på klubbhuset.

Fredag: Gate-o-løp, pizza og quiz

O-gruppa i Stokke IL arrangerer også i år 2-manns lagkonkurranse med blanda lag på tvers av klubber, alder og kjønn. Etter løpet blir det pizza og en liten enkel quiz.

Oppmøte Stokke idrettshall fredag 8. januar seinest klokka 18.00. Start klokka 18.20. Tilgang på dusj og garderobe. Husk brikke, lykt og refleksvest!

Pris for løp, pizza, drikke vil være kr 100.-. For de under 10 år kr 50,-. Betales kontant.

Søndag: STIF-vintertrening

Søndagens trening i regi av STIFs o-gruppe går på Hjertnes-kartet med oppmøte på Ranvik ungdomskole. Start mellom klokka 11 og 12:30.

Alle dager: Faste økter

Klubben har nå fire økter hengende ute. Her er det bare å finne ei tidsluke i kalenderen og komme seg ut, kart ligger på klubbhuset for alle medlemmer.

Og hvorfor ikke introdusere orientering til en kollega eller naboen for den del? Da kan våre grønne turer være en enkel og grei start, nå har vi turer i områdene Tollerodden/Torstrand, Månejordet/Lovisenlund/Badeparken og Stavern. Disse grønne turene henger ute hele året.