MOT.TV-samling og Røsskleivaløpet

Tradisjonen tro arrangeres ei MOT.TV-samling i forbindelse med Røsskleivaløpet, i år blir dette fredag 5. til 6. desember. Her er også de som blir MOT.TV-løpere i 2015-sesongen veldig velkomne, altså de som er 13 år neste år. Meld deg på nå!
mot-tv-logo
Denne samlinga er siste samling for de som blir juniorer i 2015-sesongen og altså første samling for de nye ferskingene. I år er stedet Croftholmen videregående skole i Stathelle.

En må melde seg på samlinga til klubbens MOT.TV-koordinatorer, mens Røsskleivaløpet må dere melde dere på i Eventor sjøl. (Be gjerne om hjelp til påmelding i Eventor.)

Oppmøte fredag kveld for moro-o ute. Lørdag blir det litt aktivisering på morran før Røsskleivaløpet står for tur. Deretter blir det bading og pizza i badeparken i Langesund.

Røsskleivaløpet lørdag 6. desember har ei begrensning på 125 løpere (vernebestemmelser) og søndag kveld er det allerede 76 påmeldt. Her blir det fullt, så om du skal være med må du snarest melde deg på løpet.

Meld dere på samlinga til Celine eller Ole Edvard, som igjen foretar samla påmelding fra Larvik OK. Siste frist er 30. november, men gjør det like godt nå!