Aktiviteter uke 47

Det er mørkt ute om kvelden, men vi har da lys om det trengs! Intervalltrening på mandag, den finfine slitsomme 8-ern. Vinter-Jukola fra travbanen i Tjølling onsdag. Langtur med sosialt treff etterpå torsdag. Poengjakta til POL og STIFs vintertreninger i helga.

Mandag: Intervalltrening

Møt opp ved flaggstengene i Bøkeskogen mandag 17. november klokka 18:00. Vi løper 8’ern-intervaller. Dette betyr bakker både opp og ned. Vi har flere kuttevarianter. Velg joggesko på beina.

Onsdag: Vinter-Jukola #3

Vinter-Jukola-logo Larvik OK står for det tredje løpet onsdag 19. november fra travbanen i Tjølling. Møt opp klokka 18:00 – felles oppvarming til start klokka 18:15 og fellesstarten går 18:30.

Vi har ingen felles avreise denne gangen, siden løpet er lokalt. Snakk sammen om man trenger skyss!

Torsdag: Langtur med sosialt etterpå

Felles langtur med lykt fra klubbhuset torsdag 20. november klokka 18:00. Vi løper sammen i ca. 15 min, så deler vi gruppen opp i ulike nivåer og hastighet. En gruppe løper litt fortere og ca. 1:30, mens den andre gruppen løper ca. 1.15 og litt roligere. Det er mulig å dusje på klubbhuset etterpå!

Etter langturen har vi et sosialt treff med mat sånn cirka fra klokka 20:00, der vi kan prate litt om sesongen 2015. Deriblant finne grunnlag for klubbens satsing mot ulike stafetter i 2015. Vi blir enten på klubbhuset eller drar til et passende pizzasted i byen. (Sted vil bli informert om seinere.)

Lørdag: Poengjakta

POL arrangerer poengjakta for 30. gang lørdag 22. november, jubileumsløpet går fra samme sted som første gangen; Borgeåsen skole. Alle får smake sin bit av ei stor banankake etter målgang. Oppsøk poster på kartet etter eget valg og sank flest mulig poeng i løpet av tiden du har til rådighet, en kan melde seg på 30- eller 45-minuttersklasser.

Søndag: STIFs vintertreningsløp #5

STIFs treningsløp søndag 23. november går på Hjertås nord, frammøte/merka fra Feensveien/Råstad st. Start mellom 11 og 12:30. Ha med 40,- kontant og velg mellom ei lang og kort løype (5 og 3 km sånn cirka).