Nok et bra løp av Tobias i NM-mellomdistanse

H17-18_nm-mellom_2016Lørdag var det NM-mellomdistanse finaler på Straumøya utenfor Bodø. Larvik OK hadde 5 løpere i sving, og det var Tobias Kristensen i H17-18 som fikk til det beste løpet også i dag. Tobias løp inn til delt 16. plass i den tøffe klassen med hele 70 startende løpere. Han var til slutt 7:26 bak vinneren, Anders Haga fra Raumar. Tobias melder om en god start, og var oppe på 12. plass på 1. meldepost. Men Tobias sleivet på retningen til 6. post og fikk en lei parallellfeil hvor han til slutt var nær 11.posten. Du kan studere kartet med løypen til H17-18 ved siden her.

Jens Didrik Berg løp inn til 61. plass i samme klasse, etter en forrykende spurt igjen.

Juniorjentene våre i D19-20 knivet hele veien med hverandre, og endte på 13. plass (Julie) og 14. plass (Martine). Martine åpnet meget sterkt, og var nr. 7 på 1.meldepost. Mens Julie gikk på en bom allerede på 1. posten. Videre løp Julie godt i midtpartiet, mens Martine tok et par «fiskekroker» på 7. og 8.post. Martine gjorde en litt større feil til 11. posten, mens Julie småsurret litt mot slutten. I mål var de 7:35 og 8:04 bak vinner, Anine Ahlsand (Nydalen).

Runa Fremstad løp bra i gårsdagens kvalik, og fikk en sen starttid. Dette innebar også at Runa fikk på seg en GSP, slik at vi kunne følge hennes løp hjemme fra pcen. Dere kan se hennes GPS-spor fra starten av løypen under. Runa åpnet på 15. plass på 1.meldepost, men falt så ned til 22. plass utover i løpet. Og fikk også denne plasseringen i mål. Fremstad var 7:56 bak Marianne Andersen (Kristiansand).

runa_nm-mellom_gps_start

Jens spurter

NM-uka avsluttes søndag med NM-stafetter. Klubben stiller lag i begge klasser.

Så følg med live søndag kl. 9:35 på damestafetten og 11:00 for herrestafetten. Her får man både liveresultater, GSP-tracking og TV-sending.