Runa Fremstad klar for NM-finalen lørdag

Fredag ettermiddag var det NM-kvalifisering på mellomdistanse for seniorklassene på Straumøya utenfor Bodø.

Runa Fremstad fikk til et godt o-teknisk løp, og løp inn til en flott 4. plass i sitt heat. Hun var 1.31 bak Tone Wigemyr, som vant heatet foran Mari Fasting og Bodil Helgerud. Dermed er Runa videre til lørdagens finale i D21.

Jørgen Frøyd løp også kvalifiseringen, men fikk ikke helt godflyten i det krevende terrenget. Han melder om litt nøling og en tung løype. Det blir dessverre ikke finale på Jørgen. Hans løype, kan du se under.

nm-mellom_kval

Resultater mellom kvalik

NM-uka fortsetter lørdag med mellomdistanse finale fra samme arena som fredag. I tillegg til Runa, løper også Tobias, Jens, Julie og Martine. Du kan følge med LIVE med første start på våre løpere 10.17 på Jens og Runa sist og med GPS kl. 12:40.