Ny klubbtur til Halden og Strömstad

Etter en vellykket klubbtur til Danmark i mars, fortsetter klubben med en ny klubbtur. Denne gangen skal vi til Halden og løpe Norwegian Spring 23. og 24. april.

Der er det både stafett for dere under 16 år, men også mellomdistanse for alle andre som vil løpe på lørdag. Søndag er det langdistanse for alle.

Vi har booket oss inn på feriehus på Daftö Resort utenfor Strömstad. Dette er et flott anlegg med mange hytter, camping og utallige aktiviteter.

Det er forhåndsbooket 2 hytter med plass til 8 pers i hver, samt 2 hytter med plass til 4 pers. Altså 24 plasser. Dette kan vi utvide om mange vil være med klubben på tur.

10-kamp blir det nok også plass til, om det blir med nok ungdommer på turen.

Program:

Vinnervilje før start
Vinnervilje før start

Lørdag 23.april

Tidlig                     Avreise Bastø-Fosen fra Horten

11:30                     Start Vårstafetten i Halden

12:30                     Første start på Vårspretten (mellom)

19:00                     Felles tacomiddag på restaurant Packhuset på Daftö Resort.

 

Søndag 24. april

Bra oppmøte på GODIS. På bildet ser vi NOFs generalsekretær Lasse Arnesen sammen med Henrik, Andreas og Peder.
På bildet ser vi NOFs generalsekretær Lasse Arnesen sammen med Henrik, Andreas og Peder.

Morgen               Utsjekk av hyttene

10:30                     O-løp langdistanse, Solrenningen i Halden

 

Vårstafetten:

Spesielt om stafetten, så er dette god trening før 10-mila for dere som skal løpe dette. Klassene er: D11-12, D13-16, H11-12 og H13-16. De yngste klassene har 2 etapper ugaflet, og kan være inntil 3 løpere pr. etappe. Mens 13-16 klassene har 3 etapper som alle er gaflet, og her kan man være inntil 3 løpere kun på 2.etappe.

Påmelding:

Alle påmeldinger til klubbturen sendes til Per Olav på per.olav.gulbrandsen@lf-nett.no eller SMS 41 300 777, så fort som mulig og senest innen 12. april.  Påmeldingene strømmer allerede på…

Husk videre egen påmelding i Eventor (frist 12. april) for de individuelle løpene lørdag og søndag. Stafetten melder du din interesse i Facebook-arrangementet vi lager i klubbens aktivitetsgruppe. Så melder klubben på rett antall stafettlag.

Her kan du lese mer om turen vår: Innbydelse_tur_Norwegian_spring_2016