Ny NM-medalje til Kristin

Søndag fortsatte NM ski-o på Skramstadsætra ved Rena med mellomdistanse. På denne distansen er klassen D17- som er felles for både junior- og seniorløpere. Dermed er det ekstra tøff konkurranse for juniorene. Kristin fikk o-teknikken til å stemme, selv om hun tok et litt dårlig veivalg i scooterløyper til 2.post. Her burde hun valgt å gå lenger i stor og bred skiløype.

På 1.meldepost var hun nummer 5, og hadde en junior foran seg på listen (Ingeborg Roll Mostad). Men Kristin fikk opp farten utover i løypen, og passerte 2 konkurrenter fram mot 2.meldepost og var da nr. 3. Denne meldeposten var nesten som et forvarsel å regne som 3.siste post. Kristin økte forspranget til damene bak seg på listen inn mot mål, og kunne sikre seg bronsemedaljen mot alle seniorene.

Anna Ulvensøen (Nydalen/ex. OTO) vant på en overlegen måte med tiden 36:57. Synne Strand (Lierbygda) ble nr. 2 med 40:20 og Kristin nr. 3 med 41:23.

Link til Eventor med resultater, strekktider og GPS.

Nyheten på orientering.no fra NM-mellom.

Larvik OK gratulerer Kristin med en flott NM-helg med 2 medaljer!

Kristin er nå hjemme i Svarstad til uka for å lade opp til junior VM i Latvia som starter tirsdag 31. januar med sprint.

Her kan dere lese mer om junior VM:  Junior World Ski Orienteering Championships