Aktiviteter uke 4

Nå har vi fått litt snø her og der, men på lavlandet mot kysten går det greit å løpe! Mandag er det urbane intervaller i Larvik, onsdag er det Vinter-Jukola på Vesterøya og søndag går STIF-treninga ved Stokke kirke. To faste økter gir deg mulighet til postjakt hver eneste dag!

Mandag: Intervalltrening

Oppmøte på parkeringa ved Skottebrykka mandag 23. januar klokka 19:00. Det blir felles oppvarming og sjekk av Bøkkærn-intervallen – som er plan A. Hvis ikke er det en plan B på lur.

Velg dempa piggsko typisk!

Onsdag: Vinter-Jukola #12

Nattløpet denne uka går på Vesterøya onsdag 25. januar. Samlingsplass er enten Langeby camping eller badestranda på Grubesand, PM eller oppdatering på Facebook-gruppa gir detaljer.

Klubben har samkjøring fra Bommestad klokka 17:30, vestre pendlerplass ved fv. 40, for de som ønsker det.

Oppmøte på samlingsplass 18:00. Fellesstartene går fra klokka 18:30. Det er også mulig å starte individuelt fra klokka 18:00.

Det tilbys løypene A-lang, A-mellom, A-kort og C.

Søndag: STIF-treningsløp

Søndag 29. januar går STIF-treninga i Myreskogen og veien er merka fra Stokke kirke (om ikke samlingsplassen er der da).

Treningsløpa har fri starttid mellom klokka 11 og 12:30. Lang og kort løypa rundt 5 og 3 km, avhengig av terreng. En Vippser eller betaler kontant 50,– før start. Ta med egen kartplast, om du har.

Følg med på eventuelle oppdateringer eller avlysninger på STIFs websida før dere drar hjemmefra!

Faste økter

Et par faste økter henger ute: En postplukk med hele 44 poster fra Rømminga og en kombinert postplukk-/kompass-økt på Sørskogen/Mølen.

I tillegg har Per Olav o-intervaller på Rakke på gang.