O-boka 2016 (utsolgt)

Lageret av årets o-boka er nå utsolgt fra klubbens lager. Om det er flere som ønsker å kjøpe den, må dere handle på nett her

———–

o boka_2016_forsideÅrets utgave inneholder 70 kart, 240 sider, 700 bilder. Mye om den norske VM-festen i Strömstad og sportslige høydepunkter. Småbarnsmoren som visste hva hun måtte gjøre og 43 ildsjeler fra Troms er det også plass til i O-boka.

O-boka kommer for 14. gang. Først og fremst dokumenterer og forteller o-verket hva som har skjedd på de store konkurransene og hender i det ganske land. Med hjelp av gode bidragsytere kommer nå den aller beste av de 14 utgavene.

– Det er små gode historier på alle sider i boka. Du finner noe nytt hele tiden, sier Vidar Benjaminsen som sammen med Erik Borg gir ut O-boka.

Boka skal både inspirere og glede. Mange av historiene vil gi ekstra energi til å ta tak og stå på for orienteringssporten. Lærerike veivalg er med fra mange store konkurranser og det er også kart fra mindre løp.

– Hva er de mest interessante kartene?

– Det er utrolig høyt nivå på kartfremstilling i Norge, og interessante kart over alt, ikke minst ute i distriktene, sier Vidar. – På Vestlandet har de noen fantastiske områder som de fleste av oss bare må nøye oss med å få sett på trykk i O-boka. Dette inspirerer til en Norge-rundt reise på kart.

Boka kommer på Blodslitet kommende lørdag. Prisen er som de siste årene 430 kroner selv om det både er flere kart enn noensinne og åtte sider mer enn i fjor. Larvik OK får også en god provisjon for hver bok som blir solgt, slik at kjøp gjennom klubben gir penger i klubbkassa.

– Hvordan er det mulig å holde prisen?

– Først og fremst at vi har en trofast kundegruppe, smiler Vidar. – Men vi har med oss noen gode annonsører også. I år er det også reklame for løp du bør legge inn i kalenderen for 2017. Og det er jo bra både for leserne og O-boka.

Spesielt for Larvik OK er det lagbilder både fra 10-mila og Jukola, samt mange bilder fra Hovedløpet og O-landsleiren på Konnerud. Og sikkert andre bilder av våre løpere rundt omkring i boka.

Siden vi selv er med på å arrangere Sørlandsgaloppen 2017, står det også en stor annonse for dette i boka.