Aktiviteter uke 45

Snøen er her, men vi lar oss ikke stoppe! Mandag starter det rolig med medlemsmøte på klubbhuset, tirsdag er det intervalltrening, onsdag er det Vinter-Jukola i Skien og torsdag er det langtur. Lørdag er det Rørholtmarka rundt i Bambleland og søndag er det STIF-trening på Hjertås.

Mandag: Medlemsmøte

Vel møtt til høstens medlemsmøte på klubbhuset mandag 7. novermber klokka 18:00, saksliste og informasjon om møter finner dere her. Merk også at vi kjører det tradisjonsrike opplegget med utlodning og bevertning, der medlemmene ordner henholdsvis premie og noe å bite i basert på etternavn.

Tirsdag: Intervaller

Oppmøte ved flaggstengene i Bøkeskogen tirsdag 8. november klokka 18:00. På grunn av is og snø blir det «vinteråttærn» fra Biblioteket, men oppmøtested som vanlig ved flaggstengene altså.

Velg joggesko, evt. joggesko med pigger i dag. Men pigger kan være tøffe tak for dine bein. Husk refleksvest!

Onsdag: Vinter-Jukola #2

Skien OK står for det andre løpet denne sesongen onsdag 9. november. Samlingsplass ved steinbruddet der KM lang og stafett gikk i år. Parkering langs Hynivegen.

Vi har oppmøte på Spar Farriseidet klokka 17:15, så ordner vi best mulig samkjøring oppover. Frammøte på samlingsplass innen klokka 18:00. Felles oppvarming til start klokka 18:15. Fellestart klokka 18.30.

Vinter-Jukola-logo
Beskrivelse fra løypelegger:

    • A-lang med gafling: 5,2 km
    • A-kort uten gafling: 3,4 km
    • C-løype 2,3 km (C-nivå med omgående vegvalg, A/B-nivå ved raskeste vegvalg).

    Målestokk: A-lang og A-kort: 1:7500. C-løype: 1:5000
    Det blir løp uansett hvor mye snø som kommer i helga!

Torsdag: Langtur

Merk at denne er flytta og har oppmøte ved Stavernhallen Møt opp ved inngangen til hallen torsdag 10. november klokka 18:00 for en langtur med hodelykt. Utover mot Rakke er det lite snø, og fint å løpe. Men velg o-sko eller joggesko med pigger.

Vi deles oss i ulike løpegrupper sånn at alle får den farta og lengda som passer. Den ene gruppa løper omtrent en time, den andre rundt halvannen.

Lørdag: Rørholtmarka rundt

Dette tradisjonsrike løpet går på lørdag 11. november, men på grunn av store snømengder i Rørholtmarka er løpet flytta til Grasmyr. Dette er ultralangdistanse og er KM for Telemark. Følg med på Eventor for oppdatering.

Søndag: STIF-løp

STIFs vintertrening går denne gangen fra Unneberg skole i Sandefjord og på Hjertås-kartet. Det er fri start for disse o-løpa mellom klokka 11 og 12:30. Ingen påmelding, men ta med 40,- til kontant betaling før start. De har vanligvis både ei lang og kort løype, på omtrent cirka 5 og 3 km.