O-triatlon onsdag 12.august

Høstens treningsløp starter opp igjen med det morsomme arrangementet «o-triatlon» på stranda på Lillejordet mellom Larvik og Stavern.

Sykkel-o er del 2 på o-triatlon.

Alle starter fra stranda. Først er det o-løp i skogen, der etter skal dere ned på stranda og bytte kart til sykkel-o. Alle må på med hjelm og ut på sykkel. Så er det på nytt ned på stranda og ut i vannet for “Bade-o”. Merk at dette handler om å vasse – ikke svømme. Her er postene på steiner over vann (svarte) eller steiner under vann (blå). Første mann i mål – og som kan gi målfunksjonær kodeordet – vinner!

Bade-o (vasse-o) er del 3 av o-triatlon.
Vi har A-løype, C-løype og N-løype under løpingen. Sykkel-o har felles løype for A og C, men egen N-løype. Bade-o er felles løype for alle.
Oppmøte på stranda kl. 18:00. Fellesstart kl. 18:15. Pga. Covid-19 vurderer vi å lage flere startpuljer. Vi ser an påmeldingen.
Vi håper flest mulig LOK-løpere dukker opp. Vi har også invitert løpere fra andre klubber inkl. alle i MOT.TV. For dette er jo moro!
For løpere fra andre klubber er det fint om dere gir beskjed innen tirsdag kveld til Per Olav – 41300777 eller pogulbrandsen@gmail.com. Slik at vi får trykket opp nok kart.
NB! Det blir Emit touch-free med emiTags.
Vi regner med å få publisert PM en gang tirsdag kveld.

Arrangører er familien Zagar + undertegnede