O-trolleir i Bø 13. – 14. mai

Bø o-lag arrangerer o-trolleir helga 13. – 14. mai, dette er åpent for alle i alderen 8-12 år i Telemark og Vestfold. Disse leirene er alltid morsomme og ikke minst sosiale! Leiren starter klokka 12:00 lørdag og avsluttes søndag formiddag så alle kan være med på Bøløpet før en drar hjem. Bøløpet er også et sted mange andre fra klubben drar til, så det blir sikkert en god gjeng i alle aldre der.

Det er overnatting i klasserom og gymsal på Folkestad skole. På Eventor er det allerede lagt ut to kart, sånn at en får en føling med terrenget og treningene:

Fra klubben må vi stille med minst en leder for hver femte deltager fra oss. Vi har ikke noen leder, så foreldre til unger som ønsker å være med må nok se for seg den oppgaven. Det kreves ikke noe o-tekniske ferdigheter, så det er helt ufarlig.

Gi beskjed til Tom Kristensen (epost: 2mkristensen@gmail.com / mobil: 9516 1107) i løpet av helga og innen slutten av søndag 7. mai. Så orndes påmelding for alle fra klubben samla og vi kan finne ut hvem som stiller som leder fra oss om det er flere som ønsker å delta.

Vi betaler deltageravgift og deltagelse i Bøløpet er jo allerede dekka som alle andre norske løp. Det eneste lederne må ordne er transport opp og hjem igjen.

Bli med!

    Bli med!