Aktiviteter uke 18

Tiomila er over og alle tre laga fikk bryna seg og gjorde en flott innsats i skauen! Denne uka starter med vårcup tirsdag i Trolloland, treningsløpet vårt onsdag fra Gjerstad og o-teknisk trening fra klubbhuset torsdag med ei splitter nye økt. Det er også mulig å velge Skeidimila torsdag, mens i helga er det KM mellom i Langangen lørdag og KM sprint på Stathelle søndag. Ellers ligger tur-o og den økta som tas på torsdag ute døgnet rundt. Ut i skauen, folkens!

Tirsdag: Vestfold vårcup #5

OL Trollo står for det femte vårcupløpet tirsdag 2. mai med arena på Våle prestegård. Veien er merka fra Kirkevollkrysset, 1 km nordover Gjelstadveien.

I dag er det en mellomting mellom skogssprint og kort mellomdistanse, men på grunn av vindfall og kvist anbefales ikke «lett sprinttøy». 60-80% mykt underlag. Stipulert vinnertid mellom 20-25 minutter for alle løyper. Fri start som alltid, mellom 17:30-19:00.

Onsdag: Treningsløp

Sesongens tredje treningsløp går onsdag 3. mai klokka 18:00, der Mathias og Helene står for opplegget. Vi skal ha det morO på Hegdal-kartet! Samlingsplass på Gjerstad, der veien er merka fra fra Rauanveien ved Grønneberg (fv. 303).

Ingen påmelding, bare å møte opp! Fint om folk møter klokka 18, så er vi flere som kan veilede og eventuelt følge nybegynnere rundt før vi løper sjøl.

Løyper: A-lang, A-kort, C og N. Det er EKT på postene, ta med både brikke, kompass og gjerne kartplast om du har. Hvis ikke har vi kartplast, selvsagt.

Torsdag: O-teknisk trening

Møt opp på klubbhuset torsdag 4. mai klokka 18:00, så skal vi løpe den faste økta som nylig er hengt ut på Tanum. Det blir mye fokus på kurvetrening og intensiv kartlesing i områder med mange detaljer. Økta har også innslag av diffus myr, så dere får testet kunnskapene om litt av hvert.

Løypa er 3,6 km, men blir totalt nærmere 7 km når vi regner med avstanden til og fra klubbhuset og start/mål på løypa.

Torsdag: Skeidimila

Noen kan muligens tenke seg å løpe Skeidimila også i år, sjøl om den ikke blir noen opplading til 10mila gller Jukola for vår klubb denne gangen. Oppmøte på Grasmyr torsdag 4. mai, veien er merka langs fv. 352 v/Grasmyr.

Fellesstartene går fra klokka 18:00 og en kan velge mellom 2, 5 og 10 kilometers løyper.

Lørdag: KM mellomdistanse

KM mellom for Telemark og Vestfold arrangeres av Hauken IL og inngår i deres jubileumsløp i år! Oppmøte på Langangen skole lørdag 6. mai. Første start klokka 13:00. Veien er merka fra E-18, avkjøring 48 ved Langangen.

Søndag: KM sprint

KM sprint for Telemark og Vestfold går fra Stathelle barneskole søndag 7. mai. Første start klokka 12:00. Følg fv. 352 fra Stathelle mot Langesund, merka fra innkjøringa til Stathelle barneskole.

Alle dager: Faste økter og tur-o

De faste øktene er nå tatt inn eller på vei inn, men nye økter kommer. Først ut blir ei økt fra Tanum, vest for Tanumveien. Kart legges på klubbhuset for medlemmer.

Turorienteringspostene henger ute og er en fin måte å komme seg ut på tur og orientere, her kan en ta med venner, naboer og familie og ta noen enkle poster for å gi folk en smakebit på o-sporten også.