Bli med på o-trolleir i Holmestrand

Botne SK inviterer alle o-troll i Vestfold og Telemark til leir lørdag 16. til søndag 17. september, dette gjelder altså alle våre rekrutter i alderen 8 til 12 år. O-trolleiren er en sosial og morsom måte å bli kjent med andre rekrutter, som en vil treffe igjen og igjen på løp og samlinger i åra som kommer. Mulighet til å prøve sykkel-o blir det også!

Oppmøte ved Botnestua utafor Holmestrand lørdag klokka 12 og på søndag pakker man sammen og drar for å løpe Blåbærløpet på formiddagen.

Det blir overnatting inne i Botnestua, pakkeliste, informasjon og program finner du i innbydelsen her.

Meld dere på o-trolleiren til Tom Kristensen på epost: tom@kristensen.larvik.no eventuelt mobil 9516 1107. Påmeldingsfrist er i løpet av mandag 11. september, Tom melder så på samla fra Larvik OK. Klubben betaler det leiren koster.

En viktig ting er at vi trenger en leder fra klubben for hver femte deltager vi sender, dette er en helt «ufarlig» oppgave og en trenger slett ingen o-teknisk kompetanse. Håpet er derfor at foreldre kan ta på seg dette. Ta kontakt om dere lurer på noe!

Siden vi lever i 2017, kan en også bli med på Facebook-arrangementet som Botne SK har laga. Der vil det sikkert dukke opp mer informasjon og sånt når det nærmer seg.

Påmelding til Blåbærløpet gjøres på Eventor, når påmeldinga åpner nærmere løpsdagen.

?