Aktiviteter uke 34

Her er det bare å ha løpstøy, kompass og brikke klart! Høstcupløp fra Norgardsetra tirsdag og treningsløp på Bratthagenkartat onsdag. I helga går KM lang på lørdag og KM stafett på søndag, begge på Hajern. Husk klubbkonkurransen og ta alle 50 stolpene i løpet av 29/8! Det henger også fem faste økter og et utall turo-poster der ute i terrenget.

Tirsdag: Høstcupløp #2

Lardal OL har arena for det andre cupløpet på Norgardsetra tirsdag 22. august, dette er en mellomdistanse. Veien er merka fra Vindfjelltunet ved fv. 32 og har bompenger. Fristart mellom 17:00-18:30.

Onsdag: Treningsløp

Vel møtt til treningsløp på Bratthagenkartet onsdag 23. august klokka 18:00. Arena blir Lunneplassen. Vi merker fra fv. 302 mot Tanum kirke og videre retning mot Hvatum og Manvik.

Løyper er som vanlig: A-lang, A-kort, C og N. Arrangører er familien Zagar og Per Olav.

Dere som er helt ferske kan møte opp, så gir vi dere instruksjon, tips og triks etter behov. Møt opp passe tidlig, så er det muligheter for å bli skygge og fulgt opp langs løypa også.

Helga: KM lang og stafett

KM-helga går på Hajern i år og du kjører lettest opp fra rv. 40 litt nord for Hvittingfoss. Merk at dette er bomvei – 50 kr pr. dag. KM lang går på lørdag og søndag er det KM stafett.

Klubben stiller med så mange stafettlag vi klarer å få til. Gi beskjed til Per Olav om du vil være med på stafettlag så fort som bare mulig. Aktive i klubben anbefales å følge følg med på aktivitetsgruppa vår på FB for oppdatering og hendelser.

Til stafetten blir det felles oppmøte søndag 27. august på Bommestad (pendlerplassen v/rv. 40) klokka 8:45. Fint om dere som møter her melder fra, slik at vi slipper å vente på folk som kjører direkte. Første start er H17, som starter 11:00.

Alle dager: Faste økter, stolpejakt og tur-o

Faste økter, tur-o og stolper står klare døgnet rundt og vil ha ditt besøk!

Det ligger fem faste økter ute, samt 50 stolper og et utall turorienteringsposter.

Medlemmer av Larvik OK oppfordres til å ta stolpene og de som tar alle sammen i løpet av 29. august er med i trekninga på Sport8-gavekort. Les mer her!