Sørlandsgaloppen neste år

Neste år er det altså oss som arrangerer Sørlandsgaloppen sammen med naboklubben vår Hedrum OL. Planlegginga er allerede i gang, med hovedkomite nedsatt og nok av tråder å samle og ordne. Datoene som bør noteres i kalenderen er 6. til 9. juli, det blir nok å gjøre for alle i klubben! Og vi skal selvsagt ha det moro samtidig.

SG logo_2017Planlegginga som nevnt i gang og klubbenenes medlemmer vil bli forespurt og tildelt oppgaver løpende fram til det hele sparkes i gang. Er det noe du brenner for eller ønske å bidra med, er det selvsagt fritt fram å ta kontakt sjøl også. Hovedkomiteen er satt sammen av tre representanter fra hver klubb, med fordeling av oppgaver og roller som dette:

  Leder Roger Lysnes Hedrum OL
  NK og mannskap Jørn Sundby Larvik OK
  Info og løpskontor Tom Kristensen Larvik OK
  Teknisk og arena Espen Johnsen Hedrum OL
  Økonomi og regnskap   Atle Borgersen Hedrum OL
  Kart og løyper Ole Petter Aasrum   Larvik OK

De første dagenes arena blir på Ra ungdomskole, med løp i nærheten på Veldre og innover i Ulfsbakkterrenget. Her er det planlagt en sprint på torsdag og langdistanse på fredag. De siste dagenes arena blir på Ringdalskogen der planen er en mellomdistanse og en avsluttende forkorta langdistanse. Dette er foreløpige planer, men vi regner med dette blir fasit.

Kartene på begge områder synfares fra i høst, sånn at vi stiller med tipp topp ferske kart når løperne flokker seg til galoppen i juli.

Vi annonserer for galoppen i O-boka som slippes under Blodslitet, samt at alle bilene på parkeringa der skal få et flyveblad under vindusviskeren sin. Ingen skal være i tvil om hvor galoppen går neste år!

Følg med på hjemmesidene til Sørlandsgaloppen 2017 og på Facebook-sida også . Her blir det lagt ut mer informasjon i jevnlige drypp fram mot løpene i juli.