Aktiviteter uke 43

Dette er siste uka før de like heftige som morsomme nattløpa i Vinter-Jukola tar til. Vi flytter derfor langturen til onsdag denne uka. På lørdag er det tid for Skiensmila og på søndag er det STIF-løp på Marum.

Onsdag: Langtur

Møt opp på klubbhuset onsdag 26. oktober klokka 18:00 for en langtur med hodelykt. Økta er flytta fra torsdag siden det ikke er noe annet tilbud på onsdag, samt at flere av klubbens løpere har bedre anledning onsdager.

Vi deles oss i ulike løpegrupper sånn at alle får den farta og lengda som passer. Den ene gruppa løper omtrent en time, den andre rundt halvannen. Når vi er ferdig med løpeturen gjør en varm dusj i garderoben på klubbhuset godt!

Lørdag: Skiensmila

Skiensmila går av stabelen lørdag 29. oktober med frammøte i Rødmyr industriområde. Det finnes to løyper, nemlig mila og halvmila og det er fellesstart for alle klokka 11:00. Merk at det er 25 minutter å gå til start (sannsynligvis motbakke), sånn at en ikke kommer i siste lita.

Søndag: STIF-løp

STIFs vintertrening går denne gangen fra golfbanen på Marum. Det er fri start for disse o-løpa mellom klokka 11 og 12:30. Ingen påmelding, men ta med 40,- til kontant betaling før start. De har vanligvis både ei lang og kort løype, på omtrent cirka 5 og 3 km.