Strålende dag under Vestfold 2-dagers på Brunvall

Lørdag arrangerte klubben mellomdistanse i Vestfold 2-dagers fra Brunvall gård. Det ble til slutt 446 løpere i resultatlisten, som må sies å være veldig bra i mars. Etter en litt vindfull formiddag, løyet det og det ble etter hvert flott vær på den fine arenaen på Brunvall.

Tobias og Jens hadde laget gode løyper i det krevende terrenget helt syd på vårt Askekart. Det var noe svaberg og tidvis skikkelig krevende o-tekniske utfordringer i et terreng med massevis av detaljer og sterke farger. Kartet er nøyaktig i forhold til framkommelighet. Men om du ser på kartutsnittet på dagens langløype, så kan man forstå at det er krevende å gjennomføre dette i praksis i høy fart.

Resultatene med strekktider fra lørdagen ligger nå ute. Det gjør også Livelox, slik at du kan legge ut dine GPS-spor og sammenligne med andre i din klasse.

Løpsledelsen takker alle funksjonærer fra klubben som stilte opp og hjalp Larvik OK til å gjennomføre nok et godt arrangement.

En stor takk også til Morten og Sissel på Brunvall gård for velvillig utleie av gården til o-løp to dager til ende. Dere er en flott samarbeidspartner for Larvik OK. Vi synes det er flott å stadig kunne komme tilbake til Brunvall nærmest årlig med o-løp, Vinter-Jukola eller treninger.

Og til dere som ikke fikk bidratt som funksjonærer denne gangen, så skal klubben arrangere Sport8-sprintstafett/KM-sprintstafett 21.mai og Sørlandsgaloppen 6.7-9.7.

Vestfold 2-dagers fortsetter søndag med nytt løp fra Langeby camping i Sandefjord.